Neler Yeni

Güvenilir monitör satıcıları/iade konusunda sorun yapmayan

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Hocam bu monitörü şuan Amazon satmıyor, random firmalar satıyor ve neredeyse hepsinin değerlendirme yorumları iyi değil, Amazon satsa oradan alırdım
tamamdır göremedim kusura bakma

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
tamamdır göremedim kusura bakma
Ne kusuru, sorun yok, bir kaç gün önce o monitöru Amazon satıyordu ama para olmadığı için alamadım, internette araştırınca öğrendim ki, ölü piksel gelince, "ben koşulsuz iade hakkımı kullanmak istiyorum" demezsen ve farklı bir şey söylersen direk para iadesi yerine ürünü garantiye yolluyorlarmis ve seni en az 1 ay süründürüyorlarmış

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Ne kusuru, sorun yok, bir kaç gün önce o monitöru Amazon satıyordu ama para olmadığı için alamadım, internette araştırınca öğrendim ki, ölü piksel gelince, "ben koşulsuz iade hakkımı kullanmak istiyorum" demezsen ve farklı bir şey söylersen direk para iadesi yerine ürünü garantiye yolluyorlarmis ve seni en az 1 ay süründürüyorlarmış
hmmm hiç kimse bundan bahsetmemişti bende başkalarından biliyorum 😑

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
hmmm hiç kimse bundan bahsetmemişti bende başkalarından biliyorum 😑
Belki de bu taktik sayesinde istediğimiz yerden sipariş verebiliriz diyeceğim ama yine de Amazon harici bir yere 1 kuruş para vermekten korkuyorum açıkçası, 1 ay sürünmek istemiyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Belki de bu taktik sayesinde istediğimiz yerden sipariş verebiliriz diyeceğim ama yine de Amazon harici bir yere 1 kuruş para vermekten korkuyorum açıkçası, 1 ay sürünmek istemiyorum
hb olabilir o zaman veya gel al yap

louis bloom

80+ Silver
Merhaba amazonda istediğim fiyat/performans monitör kalmamış ama istediğim tarz monitörler vatan/itopya/Hepsiburada vb sitelerde var, bu sitelerden hangisi konu ölü piksel vb olunca bir sorun çıkarmıyor yada en az sorun çıkaran hangisi ? Yani iadeyi koşulsuz hemen alması, parayı ödedikten sonra bana çöp muamelesi yapmaması çok önemli
vatan in anlasmali oldugu firmalar 1 olu pikselde iade aliyor mesela ben samsung g7 32" i iki defa vatanda aninda sifiri ile degistirttim

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Gamepower ve James Donkey ölü piksel garantisi diyor fakat kesinlikle sorun çıkarıyorlar.
Ne alacaksından ziyade ne almayacaksın konusunda uyarıyorum :)
Ayrıca Msi servisi genel olarak iyidir daha önce problem yaşamadım ve garanti konusunda cömert davranıyorlar.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Gamepower ve James Donkey ölü piksel garantisi diyor fakat kesinlikle sorun çıkarıyorlar.
Ne alacaksından ziyade ne almayacaksın konusunda uyarıyorum :)
Ayrıca Msi servisi genel olarak iyidir daha önce problem yaşamadım ve garanti konusunda cömert davranıyorlar.
G242 itopya da çok uygun ama şikayetvar da çok fazla şikayet var, iade vb süreçleri çok uzun sürüyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

hb olabilir o zaman veya gel al yap
Gel al da test ettik sorun yoktu diyip sorun çıkarıyorlar ölü piksel olursa

vatan in anlasmali oldugu firmalar 1 olu pikselde iade aliyor mesela ben samsung g7 32" i iki defa vatanda aninda sifiri ile degistirttim
Bir bakayım ben buna teşekkür ederim

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
G242 itopya da çok uygun ama şikayetvar da çok fazla şikayet var, iade vb süreçleri çok uzun sürüyormuş

Gel al da test ettik sorun yoktu diyip sorun çıkarıyorlar ölü piksel olursa

Bir bakayım ben buna teşekkür ederim
evet vatanda öyle bişey oluyor zaten konudada belirtmişti gel al da ise diyeceğim daha fazla bişey yok

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Utku
Merhaba amazonda istediğim fiyat/performans monitör kalmamış ama istediğim tarz monitörler vatan/itopya/Hepsiburada vb sitelerde var, bu sitelerden hangisi konu ölü piksel vb olunca bir sorun çıkarmıyor yada en az sorun çıkaran hangisi ? Yani iadeyi koşulsuz hemen alması, parayı ödedikten sonra bana çöp muamelesi yapmaması çok önemli
Riske girip 2400e aoc 24g2u aldım trenyol incehesap tan ölü piksel falan yok

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Utku
Teşekkür ederim

Inanılmaz şanslısınız, şanssız olsaydınız 1 ay monitörsuz kalabilirsiniz zaten 1 aydır kutuda 2 hafta sonra kuruyorum sistemi daha önce deneme amaçlı açtım birkaç kere parçalar tam ama kardeşimin lgs sınavı dolayısıyla kuramıyorjm malesef kendi odam yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom