Neler Yeni

Yardım Güvenilir Yurtdışı Telefon Satan Yerler?

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Iraktan falan geliyor telefonlar. İlk gün iade almalarının sebebi de şu. Ekran camını falan sökmeyin ki iade edebilelim diyorlar. İlk aldığın gün çalışıyorsa bakarım, sonrasına karışmamam diyorlar özetle
aynen işte maalesef, ekran camı dediğin o üstündeki orijinal jelatin mi

Hermitus

80+ Bronze
teknomehmeti biraz inceledim her cihaz ortalama %20-30 daha pahalı markalaşma ve bilinirlikten dolayı sanırım. buradan almanızı önermem.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Onu bir ay bile çıkarmam zaten, olay o değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

teknomehmeti biraz inceledim her cihaz ortalama %20-30 daha pahalı markalaşma ve bilinirlikten dolayı sanırım. buradan almanızı önermem.
Aynen güzel de baya pahalı ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Irak bangladeş gibi yerlerde ucuz telefonlar
Irak sıkıntı, bir bangladeş tatili + telefon mu yapsak :D

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
nasıl çıkarmıcan üstünde bir sürü yazı oluyo
He hocam o en dıştaki poşeti diyorsun, onu illaki çıkarıcaz da geri takılır ki, benim bahsettiğim fabrikada üstüne takılan ekran koruyucu, onda yazı yok

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından getirilen ve IMEI atılan telefonlardan almak istiyorum. İstanbul içinde güvenilir, tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? Sağlam bir yer olsun, bir sıkıntı çıktığında karşımda birini bulabileyim. Teşekkürler.
Kanka emin yılmaz var istanbulda ama elinde surekli model olmuyor. Ben sana istersen ozelden iletisim adresini vereyim sen kendin sor ona. Fiyatları da mükemmel ne pahali ne cok ucuz. En ideal fiyattan satıyor

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Kanka emin yılmaz var istanbulda ama elinde surekli model olmuyor. Ben sana istersen ozelden iletisim adresini vereyim sen kendin sor ona. Fiyatları da mükemmel ne pahali ne cok ucuz. En ideal fiyattan satıyor
Zahmet olmazsa iletir misin kral, ideal fiyattan satıyorsa ve güvenilir diyorsan olur tabi

Hermitus

80+ Bronze
bu arkadaşı da biliyorum ahmet mardinden pahalı satıyor diye hatırlıyorum. düzenli cihaz satmıyor 2. el falan eline ne geçerse onu satıyor genelde. @viceking hangi cihazı almayı düşünüyorsunuz bütçeniz ne kadar?

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
bu arkadaşı da biliyorum ahmet mardinden pahalı satıyor diye hatırlıyorum. düzenli cihaz satmıyor 2. el falan eline ne geçerse onu satıyor genelde. @viceking hangi cihazı almayı düşünüyorsunuz bütçeniz ne kadar?
Hocam bütçe 20k, mi 13 vb. modellere bakıyorum. Aslında mi 13 pro'ya da bakıyorum da, çok hoşuma giderse o bütçeye de çıkabilirim.

Son düzenleme:

Hermitus

80+ Bronze
Hocam bütçe 20k, mi 13 vb. modellere bakıyorum. Aslında mi 13 pro'ya da bakıyorum da, çok hoşuma giderse o bütçeye de çıkabilirim.
13 pro kayıt yok 13 de ise direnç kayıt var. direnç kayıda ben pek sıcak bakmıyorum anakarta müdahale olduğu için.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Ahmet mardinin grubu ya da sahibinden profili var mı? Kendisiyle nasıl iletişime geçebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,268
Üyeler
164,639
Son üye
MercoBey
Top Bottom