İnvesting üzerinde olmaması önemli değil hocam, en iyisi Binance bence.Hocam investing üzerinde binance bulunmuyor, bir de BTCTürk önerenler var kriptolar için ne dersiniz
Saçmalamayın hocam niye Investing kulla acaksiniz ki? Tradingview var. Tradingview kullanın. Binance investing.com da var zatenHocam investing üzerinde binance bulunmuyor, bir de BTCTürk önerenler var kriptolar için ne dersiniz
Var zaten.İnvesting üzerinde olmaması önemli değil hocam, en iyisi Binance bence.
Hocam dediğiniz gibi analiz yeri önemli değil de var demişiniz ben mobil üzerinden XRP için bulamadım ne yazık ki.Saçmalamayın hocam niye Investing kulla acaksiniz ki? Tradingview var. Tradingview kullanın. Binance investing.com da var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var zaten.
Tradingview kullanin.
Kripto para vergilendirme işleri nasıl oluyor biraz araştırma yaptım fakat kesin bir bilgi bulamadım 40k TL'yi geçmedikten sonra vergi yok diyen siteler var hocam ve PAPARA'ya yatırınca vergi oluyor mu ? Bir bilginiz var mı bu konu hakkında ?Saçmalamayın hocam niye Investing kulla acaksiniz ki? Tradingview var. Tradingview kullanın. Binance investing.com da var zaten
Var zaten.
Tradingview kullanin.
GVK kapsamı itibariyle gerçek kişilerin elde ettikleri gelir olarak değerlendirilen kazanç ve iratlara ilişkin ödenmesi gereken gelir vergisini düzenlemektedir. GVK’nin 2’nci maddesi uyarınca, gelir olarak değerlendirilebilecek kazanç ve iratlar şunlardır:Kripto para vergilendirme işleri nasıl oluyor biraz araştırma yaptım fakat kesin bir bilgi bulamadım 40k TL'yi geçmedikten sonra vergi yok diyen siteler var hocam ve PAPARA'ya yatırınca vergi oluyor mu ? Bir bilginiz var mı bu konu hakkında ?
Kripto paralarda borsalar zaten para yatırmalarda görüldüğü gibi kesiyor. Mesela Papara işlemlerinde %1+KDV kesinti var.Kripto para vergilendirme işleri nasıl oluyor biraz araştırma yaptım fakat kesin bir bilgi bulamadım 40k TL'yi geçmedikten sonra vergi yok diyen siteler var hocam ve PAPARA'ya yatırınca vergi oluyor mu ? Bir bilginiz var mı bu konu hakkında ?
Hocam arama kısmına XRPUSDT yazın.Hocam dediğiniz gibi analiz yeri önemli değil de var demişiniz ben mobil üzerinden XRP için bulamadım ne yazık ki.
Bilgim yok malesef.Kripto para vergilendirme işleri nasıl oluyor biraz araştırma yaptım fakat kesin bir bilgi bulamadım 40k TL'yi geçmedikten sonra vergi yok diyen siteler var hocam ve PAPARA'ya yatırınca vergi oluyor mu ? Bir bilginiz var mı bu konu hakkında ?