BenRoboTdeğilİm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,336
Mesela ekran kartı driver ı indireceksin nvdia nın sitesinden indirtek tek nasıl yükleyebilirim sitesi falan var mı
Mesela ekran kartı driver ı indireceksin nvdia nın sitesinden indirtek tek nasıl yükleyebilirim sitesi falan var mı
ya knk indirdim driver pack i yaptım güncelleştirmeleri şimdi de kulaklığı görmüyor pcTek tek elle yüklemeniz daha iyi olur. Ben uğraşamam diyorsanız DriverPack kullanabilirsiniz.
bilader sen ne biçim uygulama önerdin öyle şikayet edicem seniTek tek elle yüklemeniz daha iyi olur. Ben uğraşamam diyorsanız DriverPack kullanabilirsiniz.
nasıl bir uygulama önermişim? 1 sene boyunca buradan yükledim Driverları hiçbir sıkıntı yaşamadım. Uzman moda geçtiniz mi?bilader sen ne biçim uygulama önerdin öyle şikayet edicem seni
ne uzmanı direk sildim lanet uygulamayınasıl bir uygulama önermişim? 1 sene boyunca buradan yükledim Driverları hiçbir sıkıntı yaşamadım. Uzman moda geçtiniz mi?
Uğraşmaman gerek o programlarla. Sildiysen bir de format at aşırı yavaşlatıyor bilgisayarı.ne uzmanı direk sildim lanet uygulamayı
sildim yüklediği her şeyi windows defenderdanda tarama yapıp sıkıntılısını sildim falanUğraşmaman gerek o programlarla. Sildiysen bir de format at aşırı yavaşlatıyor bilgisayarı.
daha erken görseydim keşke. Bir format atman lazım o programdan dolayı. Şu an bilgisayarın çöplük oldu maalesef
at virüsü girmiş pc yi kaldır çöpe atsildim yüklediği her şeyi windows defenderdanda tarama yapıp sıkıntılısını sildim falan
aynen knk 11k verdim kaldırıp çöpe atayım mantıklı konuşuyon bayaat virüsü girmiş pc yi kaldır çöpe at