Neler Yeni

Güzel bir antivirüs önerisi (ücretli)

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
bedava şeylere güvenmiyorum ücretli olursa daha iyi olur en iyi antivirüs programları neler? internetten bakıp söylemeyin kullanan ve iyi olduğunu bilen biri varsa ve o yorum yaparsa güzel olur. kaspersky kullanıyordum 1 yıldır artık sıkılmaya başladım program bazen düzgün çalışmıyor tam tarama yaptığımda %90'da kalıyor bilmem ne uğraşmak istemiyorum artık, varsa öneriniz bekliyorum

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
yolcu arslan
bedava şeylere güvenmiyorum ücretli olursa daha iyi olur en iyi antivirüs programları neler? internetten bakıp söylemeyin kullanan ve iyi olduğunu bilen biri varsa ve o yorum yaparsa güzel olur. kaspersky kullanıyordum 1 yıldır artık sıkılmaya başladım program bazen düzgün çalışmıyor tam tarama yaptığımda %90'da kalıyor bilmem ne uğraşmak istemiyorum artık, varsa öneriniz bekliyorum

25 yıldır çoğu antiyi kullandım 2 yıldır artık defender dahil kullnma gereği duymuyorum.

Fakat 20 yıldır değişmeyen en baba Antiler ücretli tarafta G data ve Bitdefenderdir. Muhtemelen 20 yıl daha sıralama değişmez.
Avast avg gibi cortlamaz madencilik minerlik yapmaz. Fakat bu antiler en az 4 ayrı motor kullandığından o derece sistemi yorarlar. Ona göre al.

Orta hafif istersen Eset Kaspersky ,Emsisoft, Malwarevyttes Panda ve Norton gibiler var.
Bunun dışındakilere bakmana gerek yok. Hepsi bunların yan sanayisidir.

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
25 yıldır çoğu antiyi kullandım 2 yıldır artık defender dahil kullnma gereği duymuyorum.

Fakat 20 yıldır değişmeyen en baba Antiler ücretli tarafta G data ve Bitdefenderdir. Muhtemelen 20 yıl daha sıralama değişmez.
Avast avg gibi cortlamaz madencilik minerlik yapmaz. Fakat bu antiler en az 4 ayrı motor kullandığından o derece sistemi yorarlar. Ona göre al.

Orta hafif istersen Eset Kaspersky ,Emsisoft, Malwarevyttes Panda ve Norton gibiler var.
Bunun dışındakilere bakmana gerek yok. Hepsi bunların yan sanayisidir.
bitdefender temsilcileriyle görüştüm 200 300mb civarında bellek kullanıyor dedi sanırım buna geçicem

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
yolcu arslan
bitdefender temsilcileriyle görüştüm 200 300mb civarında bellek kullanıyor dedi sanırım buna geçicem
Geç tabi ama freesini denemiştim bir ara ücretsizi o kadar kullanıyordu belki yeni performans düzeltmesi yapmışlardır.
Genelde şirketler kullandığından sorun olmuyor ama ev kullanıcıları kaynak tükettiğinden pek geçmyordu belki ona nazaran birşeyler yapmışlardır.

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kerim deveci
Bitdefender güzeldir işinizi görür
Malwarebyttes aktif korumada pek işe yaramıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler