Neler Yeni

Güzel Bulduğunuz Oyunlar

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
telefon için önerim standoff 2

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Titanfall 2-Apex Legnds > Need for Speed Heat > Plants vs Zombies > Red Dead Redemption 2 > World of Tanks
Benim bu şekilde.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tm RDR Adam En Güzel Oyun BUGDR2'dir Öyle Olsun.
Biz Cyberpunk'ı eleştiriyoruz diye sende RDR 2'yi eleştiriyorsun karşı tez olarak. Kendi sevdiğin oyunu savunmak yerine başkasının sevdiği oyunları boş yere eleştiriyorsun. Senin eleştirinle oyun bir şey kaybetmiyor zaten. Her şey ortada.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Biz Cyberpunk'ı eleştiriyoruz diye sende RDR 2'yi eleştiriyorsun karşı tez olarak. Kendi sevdiğin oyunu savunmak yerine başkasının sevdiği oyunları boş yere eleştiriyorsun. Senin eleştirinle oyun bir şey kaybetmiyor zaten. Her şey ortada.
Senin Eleştirinlede Cyberpunk Bir Şey Kaybetmiyor Yani Bu Şekil'de Dalgaya Vurarak Yorum Yazıyorum. Şimdi Ben Cyberpunk'ı Savunma Moduna Geçersem Hani Kendi Sevdiğin Oyunu Savunmak Yerine Diğer Oyuna Laf Atıyorsun Diyorsun Ya Böyle Yaparsam Hiçmi Hiç Hoş Olmaz Ondan Ötürü Bende Dalgaya Vurarak Bu Şekilde Karşılık Verip Kendimi Rahatlatıyorum.

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Yahu boşver. Her şeye karşı söylenecek bir şey var. Ama elimizden bir şey gelemez. Ama o orada olmaya devam ediyor. Burada 20 sayfa tartışma olsa bile oyun 1 gram değişmeyecek.

Top Bottom