Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 5,657
Witcher Ve CyberpunkMass Effect ve Titanfall mı?![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O Ancak Sevmediğim Oyunlar Listesinin Başında Olabilir.RDR 2
Witcher Ve CyberpunkMass Effect ve Titanfall mı?![]()
O Ancak Sevmediğim Oyunlar Listesinin Başında Olabilir.RDR 2
Ay çok da fifiO Ancak Sevmediğim Oyunlar Listesinin Başında Olabilir.
Biraz bile yaklaşamamışım beWitcher Ve Cyberpunk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O Ancak Sevmediğim Oyunlar Listesinin Başında Olabilir.
Tm RDR Adam En Güzel Oyun BUGDR2'dir Öyle Olsun.Ay çok da fifi
Yani Onlar'da Güzelde ilk ikide bunlar var yoksa mass effect ilk 3'deBiraz bile yaklaşamamışım be![]()
Biz Cyberpunk'ı eleştiriyoruz diye sende RDR 2'yi eleştiriyorsun karşı tez olarak. Kendi sevdiğin oyunu savunmak yerine başkasının sevdiği oyunları boş yere eleştiriyorsun. Senin eleştirinle oyun bir şey kaybetmiyor zaten. Her şey ortada.Tm RDR Adam En Güzel Oyun BUGDR2'dir Öyle Olsun.
Mass Effect-The Witcher-Cyberpunk-Metro-Graphic DesignerBilen bilir ne la sen padişah mısın söyle işte.
Senin Eleştirinlede Cyberpunk Bir Şey Kaybetmiyor Yani Bu Şekil'de Dalgaya Vurarak Yorum Yazıyorum. Şimdi Ben Cyberpunk'ı Savunma Moduna Geçersem Hani Kendi Sevdiğin Oyunu Savunmak Yerine Diğer Oyuna Laf Atıyorsun Diyorsun Ya Böyle Yaparsam Hiçmi Hiç Hoş Olmaz Ondan Ötürü Bende Dalgaya Vurarak Bu Şekilde Karşılık Verip Kendimi Rahatlatıyorum.Biz Cyberpunk'ı eleştiriyoruz diye sende RDR 2'yi eleştiriyorsun karşı tez olarak. Kendi sevdiğin oyunu savunmak yerine başkasının sevdiği oyunları boş yere eleştiriyorsun. Senin eleştirinle oyun bir şey kaybetmiyor zaten. Her şey ortada.
Subnautica gereksiz yere seviyor insanCar Parking Multiplayer
Yahu boşver. Her şeye karşı söylenecek bir şey var. Ama elimizden bir şey gelemez. Ama o orada olmaya devam ediyor. Burada 20 sayfa tartışma olsa bile oyun 1 gram değişmeyecek.Biz Cyberpunk'ı eleştiriyoruz diye sende RDR 2'yi eleştiriyorsun karşı tez olarak. Kendi sevdiğin oyunu savunmak yerine başkasının sevdiği oyunları boş yere eleştiriyorsun. Senin eleştirinle oyun bir şey kaybetmiyor zaten. Her şey ortada.
Altıma yaptım.Hiçmi Hiç Hoş Olmaz