gtx ekran kartlarında çalışmaz rtx olması lazımgtx ekran kartlarında sonuç ne olur?
hocam frame gan açılmıyor denedimde nasıl yapabilirimgtx ekran kartlarında çalışmaz rtx olması lazım
Doğru dosyaları kopyalayıp oyun dizinine yapıştırmazsan Frame generationu açamazsınhocam frame gan açılmıyor denedimde nasıl yapabilirim
Frame generation olmayan oyunlarda Frame generation açamazsınben forza 5 ve dying light 2 de açmayı denedim ama ayarlara frame generations özelliği gelmedi
hocam mala anlatır gibi anlatsanaDoğru dosyaları kopyalayıp oyun dizinine yapıştırmazsan Frame generationu açamazsın
Birde bunu yapman lazım
Eğer mod aktif olmuyorsa Windows grafik ayarlarindan "Pencereli oyunlar için
◦iyilestirmeler" seçeneğini aktif etmeniz gerekmekte.
Abdullah abinin youtube da paylaştığı bu videoyu izledikten sonra modu indirip denemeye karar verdim. Ekran kartını aşırı zorlayan Alan Wake 2 oyununda bunu denedim sonuçların ekran görüntüsünü sizlerle paylaşıyorum sonuç gerçekten inanılmaz, gerçekten güzel kandırılıyoruz.
Ekran kartım: Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12 GB
İlk ekran görüntüsünde oyunun grafik ayarları: 1080p Ultra, RTX (Yüksek Ayarlarda) Açık, DLSS Kapalı, Frame Generation Kapalı
Alıntıyı görüntüle
İkinci ekran görüntüsünde oyunun grafik ayarları: 1080p Ultra, RTX (Yüksek ayarlarda) Açık , (DLSS Kalite Modunda) Açık, Frame Generation Açık
Alıntıyı görüntüle
Alan Wake 2 oyunu çok ağır ve erkan kartını zorlayan bir oyun olduğu için fps değerleri düşük ama Abdullah abinin gösterdiği modu yaptıktan sonra ki fps artışı gerçekten inanılmaz
hocam windows 10 benimkiFrame generation olmayan oyunlarda Frame generation açamazsın
Bu mod Frame generation olan oyunlarda 4000 serisi olmayan ekran kartlarının Frame generation özelliğini kullanabilmesini sağlıyor
https://donanimarsivi.com/eski-ekran-kartlarinda-frame-generation-kullanma/hocam mala anlatır gibi anlatsana
hocam rx6700 xt var şimdi bende ben şimdi dlss3 ve frs3 dosyasını mı indiricem demihttps://donanimarsivi.com/eski-ekran-kartlarinda-frame-generation-kullanma/
Burda yazıyor nasıl yapacağın daha fazlasını bende bilmiyorum