Fg 1000 serisinde çalıştırıldıgtx ekran kartlarında çalışmaz rtx olması lazım
fg var mı onlarda? yoksa olmaz. fg teknolojısı olan oyunlarda oluyor. 40 serısının kullandıgı fg teknolojısını dıger kartlara getırıyor sadeceBu arada bu modu crysis remastered ve crysis 2 remastered'da denedim maalesef olmadı. Bir hata mı yapıyorum?
Gtx 1060 6gb i74770 bilgisayar ile the last of us denemek istiyorum. Fsr3 frame generation moduyla birlikte 60 karede düzgün oynatırmı onu düşünüyorum. Çünkü 15mbps internet ile tahmini 2 yıla iner deben modları 2 şekilde de denedim deneyimlerimi anlatmak istiyorum
fsr2 to fsr3 modunu witcher oyununda test etmek istedim bu konuyu kısa kesicem uzun uzun üzerine konuşmaya gerek yok görüntü çöp oldu fps yüksek olduğu halde donmalar mevcut dahaca yeni bir mod bu tabii ki bunlar olabilir ama memnun etmedi
dlss modunu cyberpunkta denedim gerçekten de çok güzel sonuçlar aldım 45 50 lerde gezen fps 80 lere hatta üstüne kadar çıkabiliyor bu beni sevindirdi umarım daha iyi sonuçlar alabileceğimiz güncellemeler gelir moda ama bazı eleştiriler yapmam lazım mesela pc genel gecikme değerinde artışlar oluyor ani fare hareketlerin yavaşlama gözlemlenebiliyor ama bu ani dediğim biraz ekstrem bir şey çünkü denemek için aşırı salladım fareyi normal oynayışta pek bir etkisi olmayabilir 80 fpsleri görünce rtx açmak istedim fakat rtx açtığım zamanki değerler çok kötü fps 35 40 larda fps değerleri iyi onda problem yok ama ani hareketlerde donmalar arttı ve rahat rahat gözlemlenebilir oldu pc genel gecikme değerinde de yüksek bir artış yaşandı bu modlardan tabii ki tam performans bekleyemeyiz ama sırf bu modlar var diye gidip güzel güzel oyun oynamayı düşünmemelisiniz illaki sorunlar çıkacaktır çıkmaya da bilir umarım faydalı olmuştur
2 güne iner korkma 11 mbps internet ile dünyaları indirmiştim zamanında benGtx 1060 6gb i74770 bilgisayar ile the last of us denemek istiyorum. Fsr3 frame generation moduyla birlikte 60 karede düzgün oynatırmı onu düşünüyorum. Çünkü 15mbps internet ile tahmini 2 yıla iner de
Uygun fiyata aldıysan sorun yok. Bu olay güzel ama gecikmeyi gereksiz artırıyor ve oyunlarda ekrandaki yazıları çok oynak hale getiriyor. Özellikle mape bakman gereken oyunlarda çok dikkat dağıtıcı.Bugün sırf dlss3 var diye rtx4060 aldım galiba hata yaptım biraz ama olsun desteği uzun olur.
rdr 2 de işe yarar mı acaba bu mod
4070 ti>3090 ti zırlamayın fazlaBöyle bir modun çıkacağını ben forumda aylar öncesinden söylüyordum 4070ti veya 4070 yerine 3090 alın dediğimde gülücük atıyordu millet bana. Hiç bir manası kalmadı 4000 serisi almanın fg karta gömülü olarak geliyor diyenlerede selam olsun buradan
ben Abdullah reisin verdiği linkten indirip gösterdiği şekilde yaptım 55 fpsden 70 fps çıktı 15 fps 15 fpstir. senin anlatımını da beklerim ama denemekten zarar gelmez.RDR 2 de modu kurdum işe yaradı. Detaylı kurulum bilgilerini akşama paylaşacağım.
kanka dalga mı geçiyorsun niye 3090 alalım 3 - 5 oyuna illegal mod yapıp fps yükseltince ne geçecek elimize 4070ti ile legal bir şekilde neredeyse tüm oyunlarda dlss ve frame gen açabiliyor daha stabil ve güzel bir şekilde oynayabiliyoruz online oyunlar da dahil..Böyle bir modun çıkacağını ben forumda aylar öncesinden söylüyordum 4070ti veya 4070 yerine 3090 alın dediğimde gülücük atıyordu millet bana. Hiç bir manası kalmadı 4000 serisi almanın fg karta gömülü olarak geliyor diyenlerede selam olsun buradan