Güzel sanatlar lisesine gidilir mi?

Reaksiyon skoru
17
Merhaba 7. sınıf öğrencisiyim seneye 8. sınıf olacağım derslerim iyi değil bu yüzden lgsyi kazanacağımı düşünmüyorum fakat resim konusunda oldukça başarılıyım güzel karakalem resimler çizebiliyorum renklide çizebiliyorum grafik tasarımla daha çok ilgiliyim 1-2 senedir grafik tasarım yapabiliyorum hayal gücüm çok geniş ve ben bu yeteneğimin boşa gitmesini istemiyorum ama ailem benim fikrimi saçma buluyor bir öğretmenimede sordum o da önü açık meslekler yok sanat alanında dedi sizce doğru mu?

Merhaba 7. sınıf öğrencisiyim seneye 8. sınıf olacağım derslerim iyi değil bu yüzden lgsyi kazanacağımı düşünmüyorum fakat resim konusunda oldukça başarılıyım güzel karakalem resimler çizebiliyorum renklide çizebiliyorum grafik tasarımla daha çok ilgiliyim 1-2 senedir grafik tasarım yapabiliyorum hayal gücüm çok geniş ve ben bu yeteneğimin boşa gitmesini istemiyorum ama ailem benim fikrimi saçma buluyor bir öğretmenimede sordum o da önü açık meslekler yok sanat alanında dedi sizce doğru mu?
knk maalesefki haklılar güzel sanatlar lisesi okumak hobi amaçlı olabilir ancak ilerde bi meslek sahibi olma konusunda ciddi zorluklar yaşarsın

Seviyorsan bunu yapmayı ve kendini 10 yıl sonra bunu yaparken hayal edebiliyorsan gidilir. Gidilmez diyenler maddiyattan diyecektir. Ancak dediğin gibi derslerin kötüyse gitmesende gelecekte sıkıntı çekebilirsin. Sevdiğin işi yap. Sonra çok üzülürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,131
Üyeler
192,616
Son üye
muhammet y
Geri