Gym e başlıcam önerileriniz nedir

14 yaşındaki birisine creatine sıkıntı değil mi sence?
Abartmadığı sürece sıkıntı yok. Düşük miktarda ve spor yaptığı sürece alırsa bir sorun olacağını sanmıyorum. Çok abartı bir supplement değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki başlasam böyle kalıbım ne zamana oturur zarganalıktan ne zamana kurtulurum ortalama arkadaşım 6 ay diyor
Gelişme çağında olduğundan eğer hareketleri düzgün yapıp hemen pes etmezsen ve beslenmene dikkat edersen ve hormonal bir sorunun yoksa 6 ay iyi bir zaman.

günlük yediğin kaloriyi hesapla 500+ üstüne çık kalori olarak, spor aletlerine gelince yazıldığın salonda hocalar ilgilenirse eğer zaten göstereceklerdir sana ilgilenmezlerse önce tavsiyem full body başla 1-2 hafta kadar ondan sonra bölgeye geçersin
14 yaşındaki birisine creatine sıkıntı değil mi sence?
o biraz sana bağlı genetiğine ne kadar verimli spor yaptığına beslenmene ne kadar dikkat ettiğine vs ama ortalama 3 ayda ilk gün ki halinden fark eder
Hem kilo alıp hem kas yapmak için creatine alıyorsun sonra başlangıç seviyesi için bir program bulup başlıyorsun. İlk 2 hafta kendini zorlama zaten 2 gün gittikten sonra her yerin ağrıyacak kolunu kaldıramayacaksın. Bölge bölge antrenman yapmayacaksın full body antrenman yapacaksın 1 günde. Yemek olarak bol proteinli besleneceksin. Ekmeği, şekeri, unu hayatından çıkaracaksın sebze ağırlıklı besleneceksin.
peki aylık fiyat nedir ortalama 6 aylık almayı düşünüyorum yada 3 ay ortalama nedir

peki aylık fiyat nedir ortalama 6 aylık almayı düşünüyorum yada 3 ay ortalama nedir
ilk günler girebiliceğiniz en fazla ağırlıklarla girmeyin zorlayın ama çok zorlamayın sonra yataktan kalkamazsınız tecrube konusuyor yani kısaca ego lifting yapmayın

Gym gideceksen orda hoca belli hareketler gösterir yardımcı olurlar sende yeter ki yapma isteği gelsin pes etme. Yemek konusuda şöyle sürekli ye boş kaldıkça yemeye çalış

Dostum zevk almaya bak günlük ne yiyorsan ye ev yemeği vs ilk önce vücüt alıştırman gerekli kendini şartlandırma zaten 1 hafta kadar hamlık ağrın olacak tavsiyem full body başlaman burda arkadaşlar creatin vs önermiş bende ilk başladığın zaman gerek yok önce bu sporu sevmelisin belli bi süre sonra zaten devamı gelir çok ta kafana takma.

14 yaşında fitness okey ama body yapmak istiyorsan bir tık yanlış şeyler içindesin. 14 yaşında birisinin vücut gelişimi bitmemiştir ve sen buna etki edebilirsin. Bunun yanında herkesin metabolizması farklı çalışıyor. Sağdan-soldan duydukların yerine doktor tavsiyesiyle veya diyetisyene danışman daha iyi olur.

1. Beslenme konusunda arama motorunu açıp araştırma yapabilirsin. Ne yiyeceğini öğrenmen uzun sürmeyecektir.
2. Spor salonundaki aletleri nasıl kullanacağın konusunda zibil gibi youtube videosu var araştırıp bulabilirsin.
3. Kalori takibi uygulaması indirip yemen gerekenleri oraya girip kendi beslenme düzenini oluşturabilirsin. + hassas tartı alırsan yiyecekleri tartmak için kolaylık açısından iyi olur.
4. Antrenman programı oluşturma konusunda gideceğin salondaki hocalardan yardım alabilir veya internette bu konuda araştırma yapabilirsin.
5. Spora başladın. Hayırlı olsun. Sabırla salonu bırakmadan devam edersen gelişimin kaçınılmaz olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri