Kanka valla arkada açık duruyor arada izliyorum umudu kestim gibiHocam ders çalışmaya başlamışsınız umudu kestiniz herhalde ben daha elimi sürmedim. Konu ile alakasız ama gözüme direk o çarptı ne yapam
Kanka valla arkada açık duruyor arada izliyorum umudu kestim gibiHocam ders çalışmaya başlamışsınız umudu kestiniz herhalde ben daha elimi sürmedim. Konu ile alakasız ama gözüme direk o çarptı ne yapam
LGS ye mi gireceksin?Hocam ders çalışmaya başlamışsınız umudu kestiniz herhalde ben daha elimi sürmedim. Konu ile alakasız ama gözüme direk o çarptı ne yapam
2005liler sinir krizi geçiriyor.Kanka valla arkada açık duruyor arada izliyorum umudu kestim gibi
Hayır 10.sınıfımLGS ye mi gireceksin?
Aaaah aaaah nedir bu çektiğimiz 4-5 ay liseye gittik 2 ay sonra 11.Sınıfa geçeceğiz2005liler sinir krizi geçiriyor.
Bence çalışmaya çalış en azından deneHayır 10.sınıfım
O iş kesin çalışmak zorundayız bir iki dersim tam gerisini halletmem lazım bu hafta en azından 3 dersBence çalışmaya çalış en azından dene
Öyle deme eğitim sistemi mükemmel hemen kapatırsın arayı (!) (eminim ki bu ünlemi ve bu yazıyı koymasam bunu gerçek sanacak çok kişi var)Aaaah aaaah nedir bu çektiğimiz 4-5 ay liseye gittik 2 ay sonra 11.Sınıfa geçeceğiz
Sana başarılar dilerimO iş kesin çalışmak zorundayız bir iki dersim tam gerisini halletmem lazım bu hafta en azından 3 ders
Sağlam kazık yemişsin.7.867
"Bunlar bir şey bilmiyor ben çok iyi sistem aldım" düşüncesi eşliğinde Alt F4 çekip oyun oynamaya başlamıştır bile.Valla yazmayı bıraktı noldu acaba soğuk suyu dolaba koymaya mı gitti??
Büyük ihtimal şuan eli ayağı birbirine dolaştı ve soğuk ter akıtıyor kendini avutmaya çalışıyor fakat iş işten geçemiş bile."Bunlar bir şey bilmiyor ben çok iyi sistem aldım" düşüncesi eşliğinde Alt F4 çekip oyun oynamaya başlamıştır bile.