Çoğu kişi böyle yapıyor önceden bir fikir alsalar güzel olacak da işte...Keşke almadan önce konu açsaymışsın. G.o
Çoğu kişi böyle yapıyor önceden bir fikir alsalar güzel olacak da işte...Keşke almadan önce konu açsaymışsın. G.o
O paraya 1660s sistem var naptin sen7.867
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan bütçem buna yetti 2 ay sonra rami 16 gb yapıcam ve ssd yi yükselticem
Ne zaman aldın eğer şimdi aldıysan 500tl fazla 1660s li sitemler varNe alabilirdim bunun yerine
500 lira daha ekleyip İ5 10400F+1660 Super'li bunu katlayacak bir sistem veya 6800-7200 bandında İtopya'da 1650 Super'li sistemler alabilirdinNe alabilirdim bunun yerine
Ben dahil çoğumuzun yaptığı büyük hata :/Sistem almadan önce konu açın, aldıktan sonra değil.
Bence arkadaş buz gibi soğuk bir su içsin çünkü öyle kazıklanmış ki bana öyle kazık atsalar ben felç olurdum500 lira daha ekleyip İ5 10400F+1660 Super'li bunu katlayacak bir sistem veya 6800-7200 bandında İtopya'da 1650 Super'li sistemler alabilirdin
i5 10400F pek düşük değil ama sen bilirsin.Onlarında işlemcileri düşük baktıklarımın
Ekran kartı kat kat yüksek ama.Onlarında işlemcileri düşük baktıklarımın
10400f varOnlarında işlemcileri düşük baktıklarımın
İftara da az kaldı zatenBence arkadaş buz gibi soğuk bir su içsin çünkü öyle kazıklanmış ki bana öyle kazık atsalar ben felç olurdum
İlla 1650 istiyorsan 6k ya sıfırları falan var.Ne alabilirdim bunun yerine