AneX
80+ Silver
Dahası
o psu ne hocam neden gold alma gereği duydunuz ki ağır geçmiş olsun
650 tl'ye aldığın psu sistemi sadece çalıştırır korumayla ilgisi bile olmazAynen dostum en çok sen biliyorsun
Benim fikrime göre psudan 750 en az cepte
1.000 üstüne koyardı rx 6600 alırdı
Bu hesabı Yapamıyormusunuz fps iniz 1000 TL farka kaç kat artacak
Psu ya lafım yok sadece dengesizliğe karşıyım sistemin tüm parçaları tek tek iyi fiyata toplanmış650 TL'ye aldığın psu sistemi sadece çalıştırır korumayla ilgisi bile olmaz
Psu ya lafım yok sadece dengesizliğe karşıyım sistemin tüm parçaları tek tek iyi fiyata toplanmış
Mesela şu psu iş görmez mi
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Gtx 1070 ne kadar güç ister ilerde 6700xt alsa bile tavsiye edilen güç kaynağı 650w yani bu sistem 6700xt üstü ne kullanılabilir ilerde
Ekran kartı yanınca seve seve kullanırdımPsu ya lafım yok sadece dengesizliğe karşıyım sistemin tüm parçaları tek tek iyi fiyata toplanmış
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Gtx 1070 ne kadar güç ister ilerde 6700xt alsa bile tavsiye edilen güç kaynağı 650w yani bu sistem 6700xt üstü ne kullanılabilir ilerde
SN570'de DRAM yok. Tek kötü yanı o.İşlemciyi 12100f yapıp ekran kartını 6600 alabilirdin diyen arkadaşlarıma cevap vermek istiyorum. Öncelikle ben çok fazla oyun oynamıyorum oynadığım en fazla oyun valorant veya yarış oyunları olabilir, işlemciyi 12100f ekran kartını 6600 alsaydım güncelleyeceğim zaman mesela 4000 serisinden bir kartla güncellediğimde darboğaz olabilirdi ben de öyle olmasındansa işlemciyi iyi alıp ekran kartını güncelleyince darboğaz yaşamadan iyi bir siatem oluşturmayı amaçladım. Power konusuna gelince istesem 600 liralık bir power da alabilirdim ama bizim burada ara ara eliktrik gidebiliyor ben de biraz korktum açıkcası ileride de iyi bir ekran kartı alacağım için powerda ucuza kaçmak istemedim birkaç yüz lira fazla vereyim sistemimi korusun istedim. Monitöre gelecek olursak 24 bana küçük geliyor (belkide 27 ye alıştığım içindir) o yüzden 27 inç aldım 2k almaya yine bütçe yetmedi aslınde viewsonic'in bir monitörü vardı ama onda da pivot, gsync falan yoktu. Ssd ye gelirsek @Ckribrahim hocamın dediği gibi cs3030 alacaktın fiyatı fırladı ben aldığımda sn570 aldım ben de. Sn570 sıkıntılı bir ssd mi neyi kötü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı yanınca seve seve kullanırdım
Psu ya lafım yok sadece dengesizliğe karşıyım sistemin tüm parçaları tek tek iyi fiyata toplanmış650 TL'ye aldığın psu sistemi sadece çalıştırır korumayla ilgisi bile olmaz
Hayırlı olsun güle güle kullanınİşlemciyi 12100f yapıp ekran kartını 6600 alabilirdin diyen arkadaşlarıma cevap vermek istiyorum. Öncelikle ben çok fazla oyun oynamıyorum oynadığım en fazla oyun valorant veya yarış oyunları olabilir, işlemciyi 12100f ekran kartını 6600 alsaydım güncelleyeceğim zaman mesela 4000 serisinden bir kartla güncellediğimde darboğaz olabilirdi ben de öyle olmasındansa işlemciyi iyi alıp ekran kartını güncelleyince darboğaz yaşamadan iyi bir siatem oluşturmayı amaçladım. Power konusuna gelince istesem 600 liralık bir power da alabilirdim ama bizim burada ara ara eliktrik gidebiliyor ben de biraz korktum açıkcası ileride de iyi bir ekran kartı alacağım için powerda ucuza kaçmak istemedim birkaç yüz lira fazla vereyim sistemimi korusun istedim. Monitöre gelecek olursak 24 bana küçük geliyor (belkide 27 ye alıştığım içindir) o yüzden 27 inç aldım 2k almaya yine bütçe yetmedi aslınde viewsonic'in bir monitörü vardı ama onda da pivot, gsync falan yoktu. Ssd ye gelirsek @Ckribrahim hocamın dediği gibi cs3030 alacaktın fiyatı fırladı ben aldığımda sn570 aldım ben de. Sn570 sıkıntılı bir ssd mi neyi kötü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı yanınca seve seve kullanırdım
O ne oluyor hocamSN570'de DRAM yok. Tek kötü yanı o.
Evet belkide daha ucuza da bulurdum ama sistemi güvence altına almak istedim iştePsu ya lafım yok sadece dengesizliğe karşıyım sistemin tüm parçaları tek tek iyi fiyata toplanmış
Gtx 1070 ne kadar güç ister ilerde 6700xt alsa bile tavsiye edilen güç kaynağı 650w yani bu sistem 6700xt üstü ne kullanıl
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Psu konusunda çok abartı konuşuyorsunuz.
Bilgisayarın nasıl rami varsa, SSD'lerinde DRAM adında ramle neredeyse aynı işlevi gören bir parçaları var.O ne oluyor hocam
Hocam elektrik kesintisinde veri kaybı oluyor mu ben yeni duydumBilgisayarın nasıl rami varsa, SSD'lerinde DRAM adında ramle neredeyse aynı işlevi gören bir parçaları var.
Okuma yazma hızlarının daha stabil olmasını sağlıyor.
Elektrik kesintisinde veri kaybı yaşanma ihtimalini neredeyse sıfıra indiriyor
Programlar ve bilgisayar genel olarak daha hızlı açılıyor
Okuma yazma ömrü daha yavaş bitiyor
Hocam elektrik kesintisinde veri kaybı oluyor mu ben yeni duydum
Elektrik kesilince ssd nin içindeki bütün veriler mi gidiyor yoksa o ankiler mi. Bir de bu sadece bir ihtimal dimi elektrik kesildiğinde %100 gitmiyorSSD'ler Güç Kesintilerine ve Veri Kaybına Ne Kadar Dayanıklı?
SSD meraklısı Russ Bishop (@xenadu02), dört ayrı NVMe SSD'yi ve bu sürücülerin güç kaybı koruma özelliklerini test etti. Yapılan testlere göre dörtwww.technopat.net