Neler Yeni

H.O. mu G.O. mu sizce bu sistem bu fiyata nasıl olmuş

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Anonim Ankh
Aynen dostum en çok sen biliyorsun :)

Benim fikrime göre psudan 750 en az cepte

1.000 üstüne koyardı rx 6600 alırdı

Bu hesabı Yapamıyormusunuz fps iniz 1000 TL farka kaç kat artacak
yalnız adamın aldığı psu 80+ gold, 750 cepte demişsin 650tl ye 80+ goldu bırakın bronze psu bile yok 1000tl ekler rx6600 alır demişsiniz en ucuz rx6600 5900tl hesabınız hiçbir şeye uymuyor bu nasıl mantık ve bence sistem güzel olmuş adam idaretenlik diyor zaten ekran kartı için ,son nesil güzel bi sistem olmuş ilerde değiştirecekmiş mis gibi olur işte

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Erdem çay
yalnız adamın aldığı psu 80+ gold, 750 cepte demişsin 650tl ye 80+ goldu bırakın bronze psu bile yok 1000tl ekler rx6600 alır demişsiniz en ucuz rx6600 5900tl hesabınız hiçbir şeye uymuyor bu nasıl mantık ve bence sistem güzel olmuş adam idaretenlik diyor zaten ekran kartı için ,son nesil güzel bi sistem olmuş ilerde değiştirecekmiş mis gibi olur işte
Sahibinden de biraz vakiy geçirin hesap kuruşu kuruşuna tutuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam alabileceği PSU yu at dostum. Birde İBAN atsın adama 1000 TL gönder sende çok var sanırım. Adamın parası olsa zaten ekran kartını daha iyi alacağının farkında. Konuyu oku önce attığı yorumları oku konu sahibinin. Boş beleş yorum yapmak ne kadar kolay.
Bir kaç aya ekran kartları patlarsa 3-4 bin atarsınız arkadaşa şuan kart aldırmıyorsunuz bi 10 sene daha 1070 kullanır artık

Bir kaç aya ekran kartları patlarsa 3-4 bin atarsınız arkadaşa şuan kart aldırmıyorsunuz bi 10 sene daha 1070 kullanır artık
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-rx-6600-sapphire-yeni-gibi-1044276393/detay

Buyrun

Son düzenleme:

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Sen konuyu oku dostum. Adam alacağını almış zaten. Ekran kartını geri verebilir mi sence ikinci el aldığı ürünü ? Hala aldırmıyorsunuz diyor haspam.

Adam sistemi toplamış iyi mi kötü mü diyor. Hala sahibindende onu bunu atıyor.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Erdem çay
Sen konuyu oku dostum. Adam alacağını almış zaten. Ekran kartını geri verebilir mi sence ikinci el aldığı ürünü ? Hala aldırmıyorsunuz diyor haspam.

Adam sistemi toplamış iyi mi kötü mü diyor. Hala sahibindende onu bunu atıyor.
Vallahi çok komiksiniz arasan bulunmayacak cinsten

Adam sormuş bende psu dan kısarsın gerekirse 12. Nesil i3 alırsın bir şekilde kartı yükseltmek mantıklıyı savunuyorum. Oyun oynayacaksa en önemli faktör ekran kartı dengesiz bir sistem olmuş onu söylüyorum diğer fps i etkileyemecek parçalardan kısıp kartı mantıklı bir şey alırdım ben olsam.

Benim bu fikrim seni niye bu kadar gerdi anlamadım ben olsam öyle yapardım sen düşük fps güçlü psu ile devam ederdin bu kadar basit

• Kızgın
Reaksiyonlar: Che_

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Vallahi çok komiksiniz arasan bulunmayacak cinsten

Adam sormuş bende psu dan kısarsın gerekirse 12. Nesil i3 alırsın bir şekilde kartı yükseltmek mantıklıyı savunuyorum. Oyun oynayacaksa en önemli faktör ekran kartı dengesiz bir sistem olmuş onu söylüyorum diğer fps i etkileyemecek parçalardan kısıp kartı mantıklı bir şey alırdım ben olsam.

Benim bu fikrim seni niye bu kadar gerdi anlamadım ben olsam öyle yapardım sen düşük fps güçlü psu ile devam ederdin bu kadar basit
Aynen dostum sen öyle yaparsın.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Kanka ekran kartını güzele almışsın bence peki pazarlık falan yaptın mı? işlemcide güzel pahalı diyenlere pek aldırma, bence güzel olmuş

erenn4261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren YÜCEL
Instagram
_erenn4261
Kanka bu devirde ben kesinlikle hazır sistemden yanayım, yapacak bir şey yok h.o

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
hayatımda gördüğüm en kötü 2.sistem

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru