Neler Yeni

H.O. mu G.O. mu sizce bu sistem bu fiyata nasıl olmuş

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Erdem çay
12386 TL ye ne alabilir render için ? Adam belki AMD sevmiyor. Bu bütçede alabileceği en iyi işlemci bu zaten.
Bende onu söylüyorum zaten. Bu sistem ekran kartı itibariyle hem oyuna işlemci sebebiyle render e uyumlu değil.

10 yıl garantili psu alıp oyun oynayamamaktansa yada 10 yıllık kartın elinde patlama riskini alıp 10 yıl ileriye dönük psu almaktansa aradaki afarkı ve bütçeyi az yükselterek fps ini %100 artıracaktı bu kadar basit mantık neden anlamamakta ısrar ediyorsun.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bende onu söylüyorum zaten. Bu sistem ekran kartı itibariyle hem oyuna işlemci sebebiyle render e uyumlu değil.

10 yıl garantili psu alıp oyun oynayamamaktansa yada 10 yıllık kartın elinde patlama riskini alıp 10 yıl ileriye dönük psu almaktansa aradaki afarkı ve bütçeyi az yükselterek fps ini %100 artıracaktı bu kadar basit mantık neden anlamamakta ısrar ediyorsun.
Arkadaşım senin anlamadığın konuda şu oyun için alıyorsa GTX 1070 yeterli bir kart. Render istiyorsada 12400f bu bütçede yeterli. İkisini beraber yapacaksa bu sistem adamın işini görür. Sen niye ısrar ediyorsun ? PSU bahane etmişinde PSU aşırı pahalı değil zaten daha ucuza alsa en fazla 400 TL fiyat farkı oynar. 400 TL ile ne değiştirebilir ? PSU sanki 4000 TL gibi konuşuyorsun. Son zamanda alınabilecek PSU fiyatlarına bakmadın sanırım.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
15k biraz fazla gibi. 10k ya hep 3050li pc ler çıkarıyorlar youtuberlar. ama yinede h.o.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Erdem çay
Arkadaşım senin anlamadığın konuda şu oyun için alıyorsa GTX 1070 yeterli bir kart. Render istiyorsada 12400f bu bütçede yeterli. İkisini beraber yapacaksa bu sistem adamın işini görür. Sen niye ısrar ediyorsun ? PSU bahane etmişinde PSU aşırı pahalı değil zaten daha ucuza alsa en fazla 400 TL fiyat farkı oynar. 400 TL ile ne değiştirebilir ? PSU sanki 4000 TL gibi konuşuyorsun. Son zamanda alınabilecek PSU fiyatlarına bakmadın sanırım.
Aynen dostum en çok sen biliyorsun :)

Benim fikrime göre psudan 750 en az cepte

1.000 üstüne koyardı rx 6600 alırdı

Bu hesabı Yapamıyormusunuz fps iniz 1000 tl farka kaç kat artacak

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Aynen dostum en çok sen biliyorsun :)

Benim fikrime göre psudan 750 en az cepte

1.000 üstüne koyardı rx 6600 alırdı

Bu hesabı Yapamıyormusunuz fps iniz 1000 TL farka kaç kat artacak
Tamam alabileceği PSU yu at dostum. Birde İBAN atsın adama 1000 TL gönder sende çok var sanırım. Adamın parası olsa zaten ekran kartını daha iyi alacağının farkında. Konuyu oku önce attığı yorumları oku konu sahibinin. Boş beleş yorum yapmak ne kadar kolay.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
PSU tek başına pahalı değil ama kasa ile birlikte bakınca pahalı geldi bana. Teknobiyotikte sürekli indirimler oluyor Kasa+PSU için onunla birlikte uyguna getirebilirdi. Ssd olarak XLR8 kullanabilirdi yanlış hatırlamıyorsam dram vardı onda. Bu ssd de kötü değil green modelini kendi bilgisayarımda da kullanıyorum ama o daha iyi. 1070 de günümüz için performansı yeterli olsa da eski bir kart elinde kalma ihtimali de var. Sonradan yükseltecek de 12400 alıp direkt ilave yapabilirdi sonradan. Ama bence asıl pahalı olan monitör 27" 1080p için fazla ve görüntü kalitesini bozuyor bence.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
PSU tek başına pahalı değil ama kasa ile birlikte bakınca pahalı geldi bana. Teknobiyotikte sürekli indirimler oluyor Kasa+PSU için onunla birlikte uyguna getirebilirdi. Ssd olarak XLR8 kullanabilirdi yanlış hatırlamıyorsam dram vardı onda. Bu ssd de kötü değil green modelini kendi bilgisayarımda da kullanıyorum ama o daha iyi. 1070 de günümüz için performansı yeterli olsa da eski bir kart elinde kalma ihtimali de var. Sonradan yükseltecek de 12400 alıp direkt ilave yapabilirdi sonradan. Ama bence asıl pahalı olan monitör 27" 1080p için fazla ve görüntü kalitesini bozuyor bence.
Teknobiyotikteki kasalarda Aerocool veya Dark oluyor genelde PSU larda. Monitör hakkında yorum yapmadım zaten hiç. Gerekli şeyleri arkadaşlar yukarıda söylemiş zaten. SSD cs3030 olabilirdi fiyatı artmıştı o yüzden alamamış olabilir ama şuan yine 900 TL seviyesine inmiş.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Teknobiyotikteki kasalarda Aerocool veya Dark oluyor genelde PSU larda. Monitör hakkında yorum yapmadım zaten hiç. Gerekli şeyleri arkadaşlar yukarıda söylemiş zaten. SSD cs3030 olabilirdi fiyatı artmıştı o yüzden alamamış olabilir ama şuan yine 900 TL seviyesine inmiş.
Arkadaş zaten dark kasa kullanmış ama aerocool da iyi psularında da hiç sıkıntı yaşayan görmedim şuana kadar. Ssd konusunda aynı şeyi düşünüyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Arkadaş zaten dark kasa kullanmış ama aerocool da iyi psularında da hiç sıkıntı yaşayan görmedim şuana kadar. Ssd konusunda aynı şeyi düşünüyorum.
Aerocool kötü değil zaten ama yukarda dediğim gibi 400-500 TL fark edecek en fazla o fiyat farkına hem modüler hemde gold almış.

mfimmel

80+ Silver
2 ay içinde parçaları tek tek alarak 15825TL'ye (monitör dahil) şöyle bir sistem dizdim sizce bu fiyata iyi mi olmuş yoksa hazır sistem alsam daha mı mantıklı olurdu
@Ckribrahim @Palyaço
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
12400F yerine i3 12100F alıp daha iyi bir ekran kartı alabilirdin.

Top Bottom