Kanka bende alıcam link atar mısın ? Her yerde 170 liranın üstünde.Gittigidiyor üstünden 159 liraya aldım paparadan ödeme yaptığım için 7.25 geri geldi 152 lira için iyi bir tercih mi
Kanka bende alıcam link atar mısın ? Her yerde 170 liranın üstünde.
Kanka peki son bir soru sorucam. Fiyatı ucuz diye kargo gecikmesi kutuda hasar veya üründe sorun çıktı mı ?Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Daha alalı 2 saat oldu gelince bakıcaz, ama satıcı garajonline gamegaraj diye biliyorum sanmam.Kanka peki son bir soru sorucam. Fiyatı ucuz diye kargo gecikmesi kutuda hasar veya üründe sorun çıktı mı ?
İyi yapmışsın.Gittigidiyor üstünden 159 liraya aldım paparadan ödeme yaptığım için 7.25 geri geldi 152 lira için iyi bir tercih mi
Bende de aynı kulaklık var 1.5 ay önce aldım GarajOnline yani gamegarajdan kutu içeriği güzeldi sadece resimde mikrofonun üzerinde gözüken pamuk tarzı şey çıkmadı.Kanka peki son bir soru sorucam. Fiyatı ucuz diye kargo gecikmesi kutuda hasar veya üründe sorun çıktı mı ?
gittigidiyor fetöcü değil mi? neden bu oyuna des tek çıkıyor sun ?Gittigidiyor üstünden 159 liraya aldım paparadan ödeme yaptığım için 7.25 geri geldi 152 lira için iyi bir tercih mi
niye gülüyorsunuz, gençsiniz anlarımda gençler bil mez ! ben 1986 doğumluyum 20 yaşım da orta da fetö cüler kol geziyôrdu . Bunlar dan biride gittididgor idi.gittigidiyor fetöcü değil mi? neden bu oyuna des tek çıkıyor sun ?