Asag
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Orada toplarlar.Birleştirmeyi bilmiyorum
Orada toplarlar.Birleştirmeyi bilmiyorum
Vatan kart ile alırsan olabilir evet aradaki fark kapanır diye düşünüyorum, ama o aradaki farka baya baya değer. Kasa şimdilik alma bence, 1 2 ay sonra al.4k ya olmuyor PC toplamada mağazada indirim yaparlar mı acaba
Varan kart sanal olarak bulunuyor mu eskiden yaptığımız baya alışveriş var ve numaralar onlarda kayıtlıVatan kart ile alırsan olabilir evet aradaki fark kapanır diye düşünüyorum, ama o aradaki farka baya baya değer. Kasa şimdilik alma bence, 1 2 ay sonra al.
evet evet, Vatan Kart var mı diye sorar o zaman var dersiniz numara ister direk ona göre indirim yaparVaran kart sanal olarak bulunuyor mu eskiden yaptığımız baya alışveriş var ve numaralar onlarda kayıtlı
Hocam peki indirim oranı kaç oluyor bir bilginiz var mıevet evet, Vatan Kart var mı diye sorar o zaman var dersiniz numara ister direk ona göre indirim yapar
bilemem, ama 200tl falan olur herhalde.Hocam peki indirim oranı kaç oluyor bir bilginiz var mı
İmzamdaki sistemi 6200 TL'ye aldım , işlemci 2600 dü soğutucu yoktu. 2600x + rtx 2060 lı sistemin 7 bin olduğu zamanlarvatan ağır kazıkçı 9. nesil sistem almayın abi ryzene yönelin bari.
10. nesil olsa eyvallah ona da bütçeniz yok
arkadaşım 2600x-2060 sistem almıştı 2060 sistemler 6.5 k iken 8.5k ya almıştı aMa bU rOg sTrİx deyip geziniyor halaİmzamdaki sistemi 6200 TL'ye aldım , işlemci 2600 dü soğutucu yoktu. 2600x + rtx 2060 lı sistemin 7 bin olduğu zamanlar
Yakalarsan indirimi fırsatı çoğu yerden uygun vatan onun haricinde çoğu şey pahalı
arkadaşım 2600x-2060 sistem almıştı 2060 sistemler 6.5 k iken 8.5k ya almıştı aMa bU rOg sTrİx deyip geziniyor hala
KDV indirimi ile mi aldınParçalar aynı sadece benim ki rtx 2070 , 2600 , onunki 2060 , 2600x. Vatandan o esnada ayrı ayrı alsaydım aynı parçaları , 7300 TL tutuyordu. Hazır sistem olduğu için 6200 e geldi
Yaparlarsa çok iyi olurvatan kart ve insiyatif davranıyolar indirim olur