Neler Yeni

H510 fiyatları ne zaman düşer?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bence bu sorunun cevabı cyberpunk ın optişmizasyonu düzeldiği zaman alacağız
Cyberpunk ın optimizasyonun düzelmesi Türkiye nin borçlarının bitmesi gibi bir şey(ayrıca cyberpunk değil ama bundan belki de 1sene sonra en iyi oyunları 4k da oynatamayacak 3080)

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Önemli olan oynatıp oynatmaması değil o sistem uzun vadelimi değil 3080 4krdr2 falan oynatıyor ama yeni oyunlar gelince oynatamayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl senin anlaman lazım o sitem besleyebilir ama i5 11400+ RTX 3080 çok kötü işlemci kötü
Zaten anlattığın şeyleri biliyorum ben sen benim anlattığım şeyi anlayamadın 1 saattir burda boş boş küfür ettin anca

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Zaten anlattığın şeyleri biliyorum ben sen benim anlattığım şeyi anlayamadın 1 saattir burda boş boş küfür ettin anca
Tamam sen diyorsun ki darboğaz olamaz ben de diyorum ki olmaz ama üst düzey oyunlarda yakın zamanda olamaya başlayacak diyorum bu

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hala aynı şeyi savunanlar var arkadaşlar 2 senelik ikinci el sistem ilk gün performansı veriyor mu? Hayır vermiyor verseydi herkes eski sistemleri alırdı. Şimdi anlatılmak istenen şey bu ama kimse anlamıyor gibi geldi bana . 25 bin tl sadece 3080 kart parası. Yani Sisteme alınan monitör işlemci anakart ram hepsini katalım 35 bin tl olacak .
35 Bin tl para verip 2 sene sonra yeni çıkan hiç bir oyunu 4K da rahat rahat oynayamacaksın . Bunun neresi mantıklı?

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Tamam sen diyorsun ki darboğaz olamaz ben de diyorum ki olmaz ama üst düzey oyunlarda yakın zamanda olamaya başlayacak diyorum bu
Tamam benim dediğimde doğru senin dediğinde doğru.

Hala aynı şeyi savunanlar var arkadaşlar 2 senelik ikinci el sistem ilk gün performansı veriyor mu? Hayır vermiyor verseydi herkes eski sistemleri alırdı. Şimdi anlatılmak istenen şey bu ama kimse anlamıyor gibi geldi bana . 25 bin TL sadece 3080 kart parası. Yani Sisteme alınan monitör işlemci anakart ram hepsini katalım 35 bin TL olacak .
35 Bin TL para verip 2 sene sonra yeni çıkan hiç bir oyunu 4K da rahat rahat oynayamacaksın . Bunun neresi mantıklı?
Mantıklı demedik kardeşim zaten şu anda 11400 3080 i 4k da besliyor dedim 1 saatimi çaldınız size laf anlatacam diye

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Mantıklı demedik kardeşim zaten şu anda 11400 3080 i 4k da besliyor dedim 1 saatimi çaldınız size laf anlatacam diye
O zaman mantıklı olmayan şeyi niye savunuyorsun?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam öyle diyon da bence alınabilir gene 800 TL'ye 2000 TL'ye 11400 alıp ekran kartsız sistem kurup sonradan bir RTX 3080 çekmek bence mantıklı
Yeminle bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor .

1 Saatimi çaldınız falan ?? Konuyu açan benmiyim ? Konuyu açıp önce ( a) mantıklı diyorsunuz sonra (a) mantıksız diyorsunuz.
Zamanınız bu kadar değerliyse eğer burada geçirmeyin burada yardımlaşma bazlı bir sohbet yapılıyor kavgaya çevirmek için can atıyorsunuz insanları kışkırtıyorsunuz sonra zamanımı çaldınız diyorsunuz?

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
O zaman mantıklı olmayan şeyi niye savunuyorsun?
Kardeşim savunma değil
Yeminle bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor .

1 Saatimi çaldınız falan ?? Konuyu açan benmiyim ? Konuyu açıp önce ( a) mantıklı diyorsunuz sonra (a) mantıksız diyorsunuz.
Zamanınız bu kadar değerliyse eğer burada geçirmeyin burada yardımlaşma bazlı bir sohbet yapılıyor kavgaya çevirmek için can atıyorsunuz insanları kışkırtıyorsunuz sonra zamanımı çaldınız diyorsunuz?
Tamam kardeşim haklısın hadi git işine

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kardeşim savunma değil

Tamam kardeşim haklısın hadi git işine
Daha cevap vermeyecem sakince açıklayıcı şekilde bir şey anlatıyoruz tavır falan yapılıyor. Diğer arkadaşlar da ben dahil bir şey anlatmaya çalışmışız siz anlamak istemiyorsunuz adam gayet anlatmış . Ortak bir düşünce var ve sonunda zamanımı çaldınız lafını duyuyorsunuz bu yardımlaşma değil nankörlük bu . Madem herkese anlatacak kadar bilgilisiniz gidin ve sistemi alın ama 2 ay sonra darboğaz yaptı diye konu açarsanız biz söylemiştik derim ben .
Gidip en kısa zamanda sistemi toplayın görenlere bunlar deyince size mal derlerse üzülmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,037
Üyeler
163,928
Son üye
404ur4s
Top Bottom