H61C B75 RX580 ile çalışmıyor

AceBAD

80+
Reaksiyon skoru
9
İyi günler zx h61c/b75 v7.0 bir anakartım var lakin msi rx580 gaming x 8gb takınca görüntü gelmiyor bios update etmeyi deneyecektim lakin hiç bir yerde bulamadım.her hangi bi parça arızalı değil aynı anakart gt730 ile görüntü veriyor ekran kartı da başka pc de görüntü veriyor.her yerde araştırdım sorunu ama çözemedim yardımcı olursanız sevinirm.

İyi günler zx h61c/b75 v7.0 bir anakartım var lakin msi rx580 gaming x 8gb takınca görüntü gelmiyor bios update etmeyi deneyecektim lakin hiç bir yerde bulamadım.her hangi bi parça arızalı değil aynı anakart gt730 ile görüntü veriyor ekran kartı da başka pc de görüntü veriyor.her yerde araştırdım sorunu ama çözemedim yardımcı olursanız sevinirm.
730 driverlarını ddu ile kaldırın güvenli modda v.s denediniz mi hiç mi görüntü gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi fark ettim gen farkı varmış bios ayarları var belli onları yaptın mı yapmadıysan bulup atayım onun dışında belki psu yeterli değildir onuda bi kontrol et onun dışında ayarları bulup atayım 1 sny

• Primary Display → PCI-E
  • Init Display First → PEG
  • CSM → Enabled
  • Secure Boot → Disabled
  • Above 4G Decoding → Disabled
  • PCIe Speed → varsa Gen2 yap

gptye sordum böyle dedi birde bunları yapıp dene birde psunu kontrol et

Hocam yardım için teşekkürler.Bunları denedim PCIe speed yok bios da. Ben araştırım eski anakartlarda olabiliyormuş ben biosu güncellemeyi denedim ama dosyayı bulamadım bir de bir ayar varmış uefi yaptım ama bu sefer de reset atmaya başladı sadece on boarddan görüntü alınıyor ddu ile denemedim ama ssd yokkende görüntü vermiyor

730 driverlarını ddu ile kaldırın güvenli modda v.s denediniz mi hiç mi görüntü gelmiyor

şimdi fark ettim gen farkı varmış bios ayarları var belli onları yaptın mı yapmadıysan bulup atayım onun dışında belki psu yeterli değildir onuda bi kontrol et onun dışında ayarları bulup atayım 1 sny

• Primary Display → PCI-E
  • Init Display First → PEG
  • CSM → Enabled
  • Secure Boot → Disabled
  • Above 4G Decoding → Disabled
  • PCIe Speed → varsa Gen2 yap

gptye sordum böyle dedi birde bunları yapıp dene birde psunu kontrol et
Psu da high power 650w modüler psu ama ikinci el aldım ve denemedim ekran kartı güç kısmı çalışıyor mu diye

Geri