Neler Yeni

H7 folw 2024 alınır mı? iyi mi? creature games güvenilir bir yermi

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
arkadaşlar merhaba h7 air flow almayı planlıyorum bu fiyata yada daha ucuza daha iyi hava akışı veren bir kasa öneriniz varmıdır
bunlardan hangisini almalıyım satıcılar güvenilir mi?

Son düzenleme:

BabaVoss7

80+ Silver
Bende baktım tip olarak en hoşuma giden bu oldu siyahı tabi. Tek sıkıntısı fazla büyük olması gibi geliyor. Onun dışında havalandırması bence baya iyidir. Dün aldım yarın filan gelir belki bakıcaz. H6 da güzel ama biraz daha kutu gibi o. H5te güzel ama alttan ızgaralı tipi garip geldi. Bence bu iyidir

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe
arkadaşlar merhaba h7 air flow almayı planlıyorum bu fiyata yada daha ucuza daha iyi hava akışı veren bir kasa önerini varmıdır
bunlardan hangisini almalıyım satıcılar güvenilir mi?

creature games store için pchocası videolar vs yapmıştı pendikte mağazaları var bildiğim kadarıyla güvenilir ama hiç alış veriş yapmadım, hafta sonu arkadaşla gidip monitor alacağız ordan o zamana kadar almamış olursanız tekrardan yanıt veririm size

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende baktım tip olarak en hoşuma giden bu oldu siyahı tabi. Tek sıkıntısı fazla büyük olması gibi geliyor. Onun dışında havalandırması bence baya iyidir. Dün aldım yarın filan gelir belki bakıcaz. H6 da güzel ama biraz daha kutu gibi o. H5te güzel ama alttan ızgaralı tipi garip geldi. Bence bu iyidir
katkıların için teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

creature games store için pchocası videolar vs yapmıştı pendikte mağazaları var bildiğim kadarıyla güvenilir ama hiç alış veriş yapmadım, hafta sonu arkadaşla gidip monitor alacağız ordan o zamana kadar almamış olursanız tekrardan yanıt veririm size
katkıların için teşekürler

@Emirkanyvs hocam merhabalar sence bu kasa dışında iyi bir opsyonum varmı ?

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam bilgi eksiğim var, araştırma yapmam gerekli. Dönüş yapacağım.

Ekran kartını ne alıcaksın hocam ? Yada varsa hangi model. Kasanın beyaz olması şart mı ?

Son düzenleme:
Top Bottom