Modlar forumda dolaşan yanlış bir bilgiyi düzelttim ve sen olayın doğrusunu kabul etmeyip r yaptın diye beni banlamaz benceBen kufretmek istemiyorum gerekeni modlar yapar umarım
R? Meme atarak sıyrılan ben degilimModlar forumda dolaşan yanlış bir bilgiyi düzelttim ve sen olayın doğrusunu kabul etmeyip r yaptın diye beni banlamaz bence
Senin gibi laftan anlamaz biriyle vakit kaybetmek istemiyorum yazdıklarımdan çıkardığın şeylere bak herkes bir söylentiyi doğruymuşçasına ölümüne savunuyor bunun yanlış olduğunu söylüyorum kaynak olarak özellikle cumhuriyet gazetesini gösteriyorum sağcı bir gazete olursa inanan olmaz diye gelmişsin yazdıklarımı okumuşsun ve tek yaptığın bana ak partili demek ülkeyi bu hale senin savunduğun adamlar getirdi demek yazdıklarımın neresinden ak partili olduğumu anladın çok merak ediyorum xd@ijustfaruk işte tartışamayınca boş resim atıp kaçacak kadar korkaksınız. 2023'de de kediler görevini yapamazsa o çok sevdiklerin de kaçacak.
Vakit kaybetmek istemiyorum deyip 1 saattir tartışıyorsun.Senin gibi laftan anlamaz biriyle vakit kaybetmek istemiyorum yazdıklarımdan çıkardığın şeylere bak herkes bir söylentiyi doğruymuşçasına ölümüne savunuyor bunun yanlış olduğunu söylüyorum kaynak olarak özellikle cumhuriyet gazetesini gösteriyorum sağcı bir gazete olursa inanan olmaz diye gelmişsin tek yaptığın bana ak partili demek ülkeyi bu hale senin savunduğun adamlar getirdi demek yazdıklarımın neresinden ak partili olduğumu anladın çok merak ediyorum xd
Sizi haklı çıkaracak kadar düşük değilim yazdıklarımda yanlış bir bilgi yok madem inanmıyor yalan diyorsunuz yalan olduğunu ispatlayan bir kaynak gösterin fikrimi değiştireyimVakit kaybetmek istemiyorum deyip 1 saattir tartışıyorsun.
Karşıt görüşlü bir yorum yaparsan hemen ak partili oluyorsun Takılma.Senin gibi laftan anlamaz biriyle vakit kaybetmek istemiyorum yazdıklarımdan çıkardığın şeylere bak herkes bir söylentiyi doğruymuşçasına ölümüne savunuyor bunun yanlış olduğunu söylüyorum kaynak olarak özellikle cumhuriyet gazetesini gösteriyorum sağcı bir gazete olursa inanan olmaz diye gelmişsin yazdıklarımı okumuşsun ve tek yaptığın bana ak partili demek ülkeyi bu hale senin savunduğun adamlar getirdi demek yazdıklarımın neresinden ak partili olduğumu anladın çok merak ediyorum xd
Ben dahil herkesin ümitli olduğu yeni nesil bu olmamalı biz herşeyin farkındayız bilinçli şekilde hareket ediyoruz diyorlar bir olayın doğrusu ne onu bile araştırmaya zahmet edemiyorlar verecek cevapları olmayınca tek yaptıkları konuyu değiştirmek durduk yere akpli oldum hayatımın kalanını zehir etmeleri için akpyi destekleyecek değilim doğru olan neyse onu savunurum madem olayın doğrusunu açıklamışlar neden muhabir mikrofonu o kadına uzatmıyor diyor o kadın olayın doğrusunu bilse katarlı öğrenciler diye konuya dalmaz adam orda sınav hakkında velilerle konuşuyor bir veli gelip apayrı bir konudan bahsediyor üstelik bu konu öyle hafife alınacak bir durumda değil ülkede nasıl gündem olduğu ortadaKarşıt görüşlü bir yorum yaparsan hemen ak partili oluyorsun Takılma.
Bunların dediği gerçek olsaydı uzayda olurdukBakanlık olayın gerçek olmadığını söyledi doğru yapmış
Resmi gazeteden olayın doğrusu ne öğrenebilirsiniz bilgiye bu kadar kolay ulaşılabilen bir devirde böyle şeylerin yaşanması üzücü
Modlar bir şey yapmaz sadece sen söversen sen ban yersinBen kufretmek istemiyorum gerekeni modlar yapar umarım