Neler Yeni

Habertürk muhabirinin terbiyesizliği

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Bu meme atanın max 15 yaşını geçmediğini düşünüyorum yanlışsam yanlış deyin

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
@ijustfaruk işte tartışamayınca boş resim atıp kaçacak kadar korkaksınız. 2023'de de kediler görevini yapamazsa o çok sevdiklerin de kaçacak.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@ijustfaruk işte tartışamayınca boş resim atıp kaçacak kadar korkaksınız. 2023'de de kediler görevini yapamazsa o çok sevdiklerin de kaçacak.
Senin gibi laftan anlamaz biriyle vakit kaybetmek istemiyorum yazdıklarımdan çıkardığın şeylere bak herkes bir söylentiyi doğruymuşçasına ölümüne savunuyor bunun yanlış olduğunu söylüyorum kaynak olarak özellikle cumhuriyet gazetesini gösteriyorum sağcı bir gazete olursa inanan olmaz diye gelmişsin yazdıklarımı okumuşsun ve tek yaptığın bana ak partili demek ülkeyi bu hale senin savunduğun adamlar getirdi demek yazdıklarımın neresinden ak partili olduğumu anladın çok merak ediyorum xd

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Senin gibi laftan anlamaz biriyle vakit kaybetmek istemiyorum yazdıklarımdan çıkardığın şeylere bak herkes bir söylentiyi doğruymuşçasına ölümüne savunuyor bunun yanlış olduğunu söylüyorum kaynak olarak özellikle cumhuriyet gazetesini gösteriyorum sağcı bir gazete olursa inanan olmaz diye gelmişsin tek yaptığın bana ak partili demek ülkeyi bu hale senin savunduğun adamlar getirdi demek yazdıklarımın neresinden ak partili olduğumu anladın çok merak ediyorum xd
Vakit kaybetmek istemiyorum deyip 1 saattir tartışıyorsun. 🤔

majorw0w

80+ Silver
Senin gibi laftan anlamaz biriyle vakit kaybetmek istemiyorum yazdıklarımdan çıkardığın şeylere bak herkes bir söylentiyi doğruymuşçasına ölümüne savunuyor bunun yanlış olduğunu söylüyorum kaynak olarak özellikle cumhuriyet gazetesini gösteriyorum sağcı bir gazete olursa inanan olmaz diye gelmişsin yazdıklarımı okumuşsun ve tek yaptığın bana ak partili demek ülkeyi bu hale senin savunduğun adamlar getirdi demek yazdıklarımın neresinden ak partili olduğumu anladın çok merak ediyorum xd
Karşıt görüşlü bir yorum yaparsan hemen ak partili oluyorsun :D Takılma.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Karşıt görüşlü bir yorum yaparsan hemen ak partili oluyorsun :D Takılma.
Ben dahil herkesin ümitli olduğu yeni nesil bu olmamalı biz herşeyin farkındayız bilinçli şekilde hareket ediyoruz diyorlar bir olayın doğrusu ne onu bile araştırmaya zahmet edemiyorlar verecek cevapları olmayınca tek yaptıkları konuyu değiştirmek durduk yere akpli oldum hayatımın kalanını zehir etmeleri için akpyi destekleyecek değilim doğru olan neyse onu savunurum madem olayın doğrusunu açıklamışlar neden muhabir mikrofonu o kadına uzatmıyor diyor o kadın olayın doğrusunu bilse katarlı öğrenciler diye konuya dalmaz adam orda sınav hakkında velilerle konuşuyor bir veli gelip apayrı bir konudan bahsediyor üstelik bu konu öyle hafife alınacak bir durumda değil ülkede nasıl gündem olduğu ortada

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bakanlık olayın gerçek olmadığını söyledi doğru yapmış
Resmi gazeteden olayın doğrusu ne öğrenebilirsiniz bilgiye bu kadar kolay ulaşılabilen bir devirde böyle şeylerin yaşanması üzücü
Bunların dediği gerçek olsaydı uzayda olurduk

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games