Neler Yeni

Habertürk muhabirinin terbiyesizliği

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne sacmaliyon la sınavsız kim kimi askere aliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Madem boyle birsey varmis herseyi aciklamislar ya. Niye mikrofonu cekiyor o zaman.
Tarafsız haber özgür medya diye bi kavram bizim ülkemizde yok çünkü

Ne sacmaliyon la sınavsız kim kimi askere aliyo

Madem boyle birsey varmis herseyi aciklamislar ya. Niye mikrofonu cekiyor o zaman.
Kimse kimseyi sınavsız askere almıyor askerler sınava girmeden sağlık eğitimi alabilecek bunu anlamak çok mu zor?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Tarafsız haber özgür medya diye bi kavram bizim ülkemizde yok çünkü
Ben sıkıldım valla bunlardan anneme vs de anlatamiyom gidiyor a haber izliyo surekli. Inaniyo sorna

Kimse kimseyi sınavsız askere almıyor askerler sınava girmeden sağlık eğitimi alabilecek bunu anlamak çok mu zor?
Tamam iste tip egitimi eczacilik egitimi vs ucretsiz alacak mi alacak. Kendi vatandasin alabiliyor mu hayir bence gayet acik ve net.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben sıkıldım valla bunlardan anneme vs de anlatamiyom gidiyor a haber izliyo surekli. Inaniyo sorna

Tamam iste tip egitimi eczacilik egitimi vs ucretsiz alacak mi alacak. Kendi vatandasin alabiliyor mu hayir bence gayet acik ve net.
Senin kafa çalışmıyor galiba senin askerin orda bu eğitimi ücretsiz alabilecek onun askeri senin ülkende bunu yapabilecek şartlar eşit daha neyi zorluyosun ayrıca bunu yıllardır farklı ülkelerlede yapıyorduk ortaya yeni çıkmadı

ALTUN'DAN AÇIKLAMA
İletişim Başkanı Fahrettin Altun da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Altun'un açıklaması şöyle:

"Bazı yayın organlarında “Katarlı öğrencilere sınavsız tıp eğitimi” şeklinde çarpıtılarak yansıtılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye ve Katar arasında imzalanan “Askeri Sağlık Alanında Eğitim ve İş Birliği Protokolü” sadece silahlı kuvvetler mensuplarını kapsamaktadır. Protokole göre; Katar’daki silahlı kuvvetler mensupları ile Türkiye’deki silahlı kuvvetler mensupları belirlenen kontenjanlar çerçevesinde karşılıklı değişimden yararlanabileceklerdir. Amaç tamamıyla “askeri tıp” alanındaki tecrübelerden istifade edebilmektir. Katar haricinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bosna Hersek, Azerbaycan, Kazakistan, Afganistan, Arnavutluk, Moldova, Gambiya, Somali ve Güney Kore'nin de bulunduğu 20’den fazla dost ve müttefik ülkenin askeri öğrencileri de Türkiye’de öğrenim görmektedir. Türkiye, dost ve müttefik ülkelerle karşılıklı tecrübe ve imkanlardan yararlanarak ilişkilerini daha da derinleştirmeye devam edecektir. Yalan ve iftira ile kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışanların yalanlarını yüzlerine vurmaya devam edeceğiz."

© Cumhuriyet Gazetesi

Son düzenleme:

erny

80+ Bronze
Konuya bağlı kalmak istemiş. Bence bir problem yok videoda.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Senin kafa çalışmıyor galiba senin askerin orda bu eğitimi ücretsiz alabilecek onun askeri senin ülkende bunu yapabilecek şartlar eşit daha neyi zorluyosun ayrıca bu yıllardır farklı ülkelerlede yapıyorduk ortaya yeni çıkmadı

ALTUN'DAN AÇIKLAMA
İletişim Başkanı Fahrettin Altun da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Altun'un açıklaması şöyle:

"Bazı yayın organlarında “Katarlı öğrencilere sınavsız tıp eğitimi” şeklinde çarpıtılarak yansıtılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Türkiye ve Katar arasında imzalanan “Askeri Sağlık Alanında Eğitim ve İş Birliği Protokolü” sadece silahlı kuvvetler mensuplarını kapsamaktadır. Protokole göre; Katar’daki silahlı kuvvetler mensupları ile Türkiye’deki silahlı kuvvetler mensupları belirlenen kontenjanlar çerçevesinde karşılıklı değişimden yararlanabileceklerdir. Amaç tamamıyla “askeri tıp” alanındaki tecrübelerden istifade edebilmektir. Katar haricinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bosna Hersek, Azerbaycan, Kazakistan, Afganistan, Arnavutluk, Moldova, Gambiya, Somali ve Güney Kore'nin de bulunduğu 20’den fazla dost ve müttefik ülkenin askeri öğrencileri de Türkiye’de öğrenim görmektedir. Türkiye, dost ve müttefik ülkelerle karşılıklı tecrübe ve imkanlardan yararlanarak ilişkilerini daha da derinleştirmeye devam edecektir. Yalan ve iftira ile kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışanların yalanlarını yüzlerine vurmaya devam edeceğiz."

© Cumhuriyet Gazetesi
Laflarına dikkat et yerden bitme. Ben konuyu bunun için açmadım. Muhabir mikrofonu niye çekiyor diye açtim. Kopyala yapıştır yapmaktan başka bir şey bildiğin yok zaten. Bu devirde hangi bakan doğru açıklama yapıyor.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Laflarına dikkat et yerden bitme. Ben konuyu bunun için açmadım. Muhabir mikrofonu niye çekiyor diye açtim. Kopyala yapıştır yapmaktan başka bir şey bildiğin yok zaten. Bu devirde hangi bakan doğru açıklama yapıyor.
Bu kafayla fazla yaşamazsan kolay gelsin

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Hepsi iktidarın kuklası. Sizin gibilerde gün boyu onu izliyor gerçekleri görmüyor.
Knkam medyanin yayinladigi herseye inandigimiz yok zaten. Hepsi farkli haber yayinliyor. Benim merak ettigim madem ortada allengilli bisey yok neden muhabir mikrofonu cekiyor.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hepsi iktidarın kuklası. Sizin gibilerde gün boyu onu izliyor gerçekleri görmüyor.
Kimseyi izlediğim yok iki tarafta birbirinden beter birisi yıllar önce iyi hizmet ettiği yaşlılara yalakalık yapıyor diğer taraf gençlerin oyunu toplamak için olmayacak şeyler yapıyor cumhurbaşkanı değişse ülke kurtulacakmış xd bu ülkeyi şu saatten sonra kimse kurtaramaz

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kimseyi izlediğim yok iki tarafta birbirinden beter birisi yıllar önce iyi hizmet ettiği yaşlılara yalakalık yapıyor diğer taraf gençlerin oyunu toplamak için olmayacak şeyler yapıyor Cumhurbaşkanı değişse ülke kurtulacakmış xd bu ülkeyi şu saatten sonra kimse kurtaramaz
Mesajlarını okudum. Bu ülkeyi bu hale getirenlerde senin sevdiğin koruduğun kişiler.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    32.6 KB · Hit: 21
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular