hacker nasıl olunur?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hackerlık dediğin şey bir nevi siber güvenliktir nasıl alakası yok? bilmediğin şeyler hakkında konuşma.
Bilmediğim şeyin bölümünü okuyorum istersen siber güvenlik ve ağ dalına ait notlarımı atabilirim, ayrıca arkadaş hacker nasıl olunur diye sormuş lamerliği sormamış. Ama tabii herkesin görüşü farklı mesela seninki kali'de WiFi-Password-Hack.sh galiba xd(!)

Resminde echo echo varken kimsenin seni ciddiye alabileceğini sanmıyorum.
ne alaka cizgi film karekterleri bir kişini çocuk olmasının kaanatine varmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam yanlış sormuşum yani niye bu kadar dalga geçiyonuz ki nerden bilim hacker nedir nasıl olunur kolaymı diye bilseydim zaten konu açmazdım.

Kali Linux öğrenmekle iş bitmiyor. Network bileceksin, Windows bileceksin, OSI bileceksin, Web bileceksin, İngilizce bileceksin, Linux bileceksin. O kadar kolay değil o iş. 😂

tamam yanlış sormuşum yani niye bu kadar dalga geçiyonuz ki nerden bilim hacker nedir nasıl olunur kolaymı diye bilseydim zaten konu açmazdım.
Hacker olmak diye bir şey yok milletimizin uydurmaları. Yazılım bilip karşı sunucunun açığını veya zaafiyetini kullanan herkes hacker oluyor :D

Çocuk demedim, 1-2 kere cümlemi ve sorduğunuz soruyu okuyun kendinize gelirsiniz. ;)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,588
Üyeler
187,709
Son üye
eHan
Geri