Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmembu konu niye hortladı
bilmembu konu niye hortladı
ne guzel ıste kardesım tum turkiye hacker olcaz varya tüm dünya onumuzde diz coker bor falan cikarmamiza gerek kalmazŞu konu kitlensin artık.
Herkes hacker olcak şimdi
kardesım sen artık buyuk bi heckersınabi arkadaşıma rat attım benden olurmu hecker
(virüs programı sinsi olacak aga notepad32)
teşekkürler hocam ben microsoft da işe girip rat atıcam microsoft a işte ozaman en iyi hacker olabilirim (!)kardesım sen artık buyuk bi heckersın
bill getes seni cagiriyor. (bunu yazarken böyle bozuk bi ingizice kulandigim icin kendımden nefret ediyorum ama konunun gercekciligini yitirmemesi icin sart)
microsoftta ise girmene gerek yok kardesım stephen hewking hemsiresiyle yatiyosa sende microsoftta calisan biriyle yatabilirsin bence sona yüklücen ratı saakteşekkürler hocam ben microsoft da işe girip rat atıcam microsoft a işte ozaman en iyi hacker olabilirim (!)
gerçekbir sigma hekır (!) betalara hükmetmeliyizmicrosoftta ise girmene gerek yok kardesım stephen hewking hemsiresiyle yatiyosa sende microsoftta calisan biriyle yatabilirsin bence sona yüklücen ratı saak
buarada hocam sizin kredi kartının son 16 hanesi neydi meraktan soruorum bise bakicamdagerçekbir sigma hekır (!) betalara hükmetmeliyiz
4796 8201 2345 6789buarada hocam sizin kredi kartının son 16 hanesi neydi meraktan soruorum bise bakicamda
4796 8201 2345 6789
cvv 666
03/26
hocam doğrulama kodunu da göndereyimmi
knk bu ne bsgjksbks gerçekten çekiyormuAlıntıyı görüntüle
hocam kart no gecersizdir diyo kendi sitemden alis veris yapamiyorum
evet stripe pos baglamistim baya müsterimde oldu he 30dan fazla hackerlık boş iş eticarete giriscenknk bu ne bsgjksbks gerçekten çekiyormu