Hackintosh için laptop önerisi

mkara

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
7500
Merhaba herkese,

Macbooklar pahalı olduğundan dolayı hackintosh kullanabileceğim bir windows laptop aramaktayımda, bu konuyla alakalı öneri sunabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

İkinciel de olur.

Bu paralara bence 2015-2017 Macbook Air alabilirsin.
Macbook airde fan yok sanırım o modellerde yanılıyorsam düzeltebilirsiniz, aslında amacım 16 ramli alıp mobil development yapmaktı
Post automatically merged:

Bu paralara bence 2015-2017 Macbook Air alabilirsin.
Macbook airde fan yok sanırım o modellerde yanılıyorsam düzeltebilirsiniz, aslında amacım 16 ramli alıp mobil development yapmakt

Macbook airde fan yok sanırım o modellerde yanılıyorsam düzeltebilirsiniz, aslında amacım 16 ramli alıp mobil development yapmaktı

Macbook airde fan yok sanırım o modellerde yanılıyorsam düzeltebilirsiniz, aslında amacım 16 ramli alıp mobil development yapmakt
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ciziksiz-pluskadikoy-mobile-1073395523/detay

İntel işlemcisi olan Macbook Air'lerin fanı var.

Merhaba herkese,

Macbooklar pahalı olduğundan dolayı hackintosh kullanabileceğim bir windows laptop aramaktayımda, bu konuyla alakalı öneri sunabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

İkinciel de olur.

10k bütçeyle bakıyoru mbende alabildiniz mi?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ciziksiz-pluskadikoy-mobile-1073395523/detay
hocam evdeki kasama sanal bilgisayara vmware aracılığı ile kurdum, performansı iyi sayılabilecek durumda 16gb ram 4 çekirdek verdim sanal makineye. Ayrıca thinkpad aldım bugün laptop. onda da deneyecegim. i5 8. nesil 16gb ram 1tb ssd mevcut thinkpad'de. buraya yazarım yorumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,879
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri