Hacklendim lütfen yardımcı olun

500dolar civarı bitcoin i öbür cüzdana attım tek temennim donanım da sorun olmaması.
1sn 1sn ne 500 dolarlık bitcoinin varsa hemen tüm bilgilerini değiştirip çift korumaya geç telefonuna mesaj gelmeden girilmesin yoksa o bitcoini alır

1sn 1sn ne 500 dolarlık bitcoinin varsa hemen tüm bilgilerini değiştirip çift korumaya geç telefonuna mesaj gelmeden girilmesin yoksa o bitcoini
2FA + Google authenticator var da sorun çok değil.olay olduğu anda telefona sarılıp kurtardım.

Bu arada benim bilgisayarı servise gönderirken söylemeyi unuttuğum bir şey vardı bu hack olayından sonra aklıma geldi. Oyun oynarken bir anda sesler kesilip görüntü donup DAAAT diye ses geliyordu.. Önemli bir sorun mudur? Kusura bakmayın hiç sırası değil ama merak ettim cidden...

Bu arada benim bilgisayarı servise gönderirken söylemeyi unuttuğum bir şey vardı bu hack olayından sonra aklıma geldi. Oyun oynarken bir anda sesler kesilip görüntü donup DAAAT diye ses geliyordu.. Önemli bir sorun mudur? Kusura bakmayın hiç sırası değil ama merak ettim cidden...
Ekran kartın AMD mi? Birden bunlardan sonra siyah ya da yeşil ekran mı alıyordun?

SA diyen hacker da iyiymiş böyle bir şey nasil mümkün olabilir ne yaptiniz da başiniza geldi.

SA diyen hacker da iyiymiş böyle bir şey nasil mümkün olabilir ne yaptiniz da başiniza geldi.
Bende anlamadım ki. İnternette genelde anonim olmaya çalışıyordum. Kimse ile aramda bir sorun sanalda kimseye dayılanmam. Yasaklı sitelere de tor işe giriyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşların dedigi gibi bios pilini çıkartın ve 5dk bekletin
Beklettim ve geri taktım.

Bende anlamadım ki. İnternette genelde anonim olmaya çalışıyordum. Kimse ile aramda bir sorun sanalda kimseye dayılanmam. Yasaklı sitelere de tor işe giriyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beklettim ve geri taktım.
Gecmis olsun sorunun cozuldu mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,037
Üyeler
190,846
Son üye