Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,868
Büyük ihtimal siyah şapkalı türk birisi (!)hangi hacker sa derki ben onu anlamaya çalışıyom
Son düzenleme:
Büyük ihtimal siyah şapkalı türk birisi (!)hangi hacker sa derki ben onu anlamaya çalışıyom
wındows bastan sıfır olarak hıcbırsey kalmadan sıl yenıden kur bıos pılını cıkart cmos reset atYarım saat önce hacklendim bilgisayar sesinden selamın aleyküm dedi. Hiçbir medya vs açık değildi. Direkt bilgisayarı kapadım fakat her kapattığımda tekrar açıldı sanırım BİOS a erişti neyse fişi çektim modemi reseriedim. Anakartımda bios flashback yaptım. Tüm diskleri çıkardım.Öbür bilgisayardan sıfırlayacağım diskleri. Forumu bırakmıştım fakat bu konuda yardıma ihtiyacım var . Lütfen yardımcı olacak yorumlar yapın. Bilen kişileri etiketleyin.
çıkarabilirsen depolama disklerini çıkar500dolar civarı bitcoin i öbür cüzdana attım tek temennim donanım da sorun olmaması.
Resmen başımdan kaynar su döküldü bir anda.Oha lan ben korktum.
bence bunu arkadaşı fala kekliyo ama bilemedimBüyük ihtimal siyah şapkalı türk birisi
Sanmıyorum sıradan arkadaşın yapabileceğinibence bunu arkadaşı fala kekliyo ama bilemedimGeçmiş olsun diskleri sıfırlayın hemen
Arkadaş çevrende anlayan birileri var mı böyle ?Resmen başımdan kaynar su döküldü bir anda.
wındows sıfırlama yaptıktan sonra kesınlıkle low level format atınResmen başımdan kaynar su döküldü bir anda.