Neler Yeni

Hacklendim lütfen yardımcı olun

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
geçmiş olsun

Ekler

• guuu-1.jpg
    guuu-1.jpg
    6.3 KB · Hit: 67

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bunlar bana çok mantıklı gelmedi. PC kapalıyken nasıl açabilir ki? Wake up on lan dışında aklıma bir şey gelmedi.

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Yarım saat önce hacklendim bilgisayar sesinden selamın aleyküm dedi. Hiçbir medya vs açık değildi. Direkt bilgisayarı kapadım fakat her kapattığımda tekrar açıldı sanırım BİOS a erişti neyse fişi çektim modemi reseriedim. Anakartımda bios flashback yaptım. Tüm diskleri çıkardım.Öbür bilgisayardan sıfırlayacağım diskleri. Forumu bırakmıştım fakat bu konuda yardıma ihtiyacım var . Lütfen yardımcı olacak yorumlar yapın. Bilen kişileri etiketleyin.
Merhaba. Öncelikle IP tabanlı olduğunu sanmıyorum ancak router'i kapatın.
Sonrasında harici disklerinizi bilgisayarınızdan çıkarın.
Bios pilini çıkarın ve 5 dakika bekleyin. Bios ayarlarınız ve bios çipine kaydedilmiş geçici dosyalar silinsin.
Sonrasında format atmadan network loglarınızı kontrol edin. Ve log dosyanızı bana iletin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce aynı sorunu Windows işletim sistemine sahip, bir navigasyonda yaşamıştım. İnternet üzerinden özel yazılımı yükledikten sonra, ekranda güvenliğiniz için çevrenizi kontrol edin! şeklinde siyah temalı bir sayfa çıkmış, tüm media oturumları sonlandırılmıştı.

Bunlar bana çok mantıklı gelmedi. PC kapalıyken nasıl açabilir ki? Wake up on lan dışında aklıma bir şey gelmedi.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,434
İsim
Mert Metshi
Yarım saat önce hacklendim bilgisayar sesinden selamın aleyküm dedi. Hiçbir medya vs açık değildi. Direkt bilgisayarı kapadım fakat her kapattığımda tekrar açıldı sanırım BİOS a erişti neyse fişi çektim modemi reseriedim. Anakartımda bios flashback yaptım. Tüm diskleri çıkardım.Öbür bilgisayardan sıfırlayacağım diskleri. Forumu bırakmıştım fakat bu konuda yardıma ihtiyacım var . Lütfen yardımcı olacak yorumlar yapın. Bilen kişileri etiketleyin.
Hackledim

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba. Öncelikle IP tabanlı olduğunu sanmıyorum ancak router'i kapatın.
Sonrasında harici disklerinizi bilgisayarınızdan çıkarın.
Bios pilini çıkarın ve 5 dakika bekleyin. Bios ayarlarınız ve bios çipine kaydedilmiş geçici dosyalar silinsin.
Sonrasında format atmadan network loglarınızı kontrol edin. Ve log dosyanızı bana iletin.
Teşekkürler. Beni asıl korkutan kapatınca bilgisayarı açması. Başta ***** biri RAT ile trolluypr sandım.

z.furkandenizhan

80+ Bronze

Teşekkürler. Beni asıl korkutan kapatınca bilgisayarı açması. Başta ***** biri RAT ile trolluypr sandım.
Bios hack veya board hack olabilir. ya da basit bir şekilde kötü amaçlı yazılım işletim sisteminin kapatma komut dosyasını değiştirip, kapatma butonuna tıkladığınızda reboot komutunun çalışmasını sağlamış olabilir. Ya da diğer bir ihtimal infinite opening olabilir.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Benim de pc açılırken gigabyte logosundan önce sanki kod yazacakmış gibi alt tire yanıp sönüyor bi sakatlık olabilir mi

Top Bottom