Eclipse
80+ Bronze
Ben yedim.Korsan Virüs Cart Curt Deyip Hesap Al Diyen Arkadaşları Sahneye Alalım.
Korsandan 10 Yıldır Virüs yemedim.
Ben yedim.Korsan Virüs Cart Curt Deyip Hesap Al Diyen Arkadaşları Sahneye Alalım.
Ha O zaman sıkıntı yok ya.Virüs yok. Uzaktan erişiliyor sade.
Büyük İhtimalle İndirdiğiniz Grup Veya Site Güvenilir Değildi. Yoksa Çok Düşük İhtimal.Ben yedim.
Kardeşin vs. Varsay seni trolluyor olabilirYüklü de bir tek kendi telefonumu bağladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam'in Remote Play'ini diyorsan o açıktı.
Bu durum daha gece gördüğüm rüyada gerçekleşti bilgisayarda oyun oynarken birden mousemi başkası hareket ettiyordu direkt bilgisayarın fişini çekmiştim çok korkutan bir olay.GoW oynuyordum. Hesap satın almıştım.
Bir anda farenin kontrolü başkasına geçti. Ben de edebiliyordum ama başkası benim bilgisayarı kontrol ediyordu.
1 kez bile korsan kullanmadım. Bütün ürünlerim oyunlarım orijinaldir.
Türkçe yama dahi indirmedim.
Nasıl olabilir bu?
Ben her crack indirdikten sonra 3 antivirüsle taratıyodum crack dosyası dışında çıkan virüsleri sildirip devam ediyodum.Korsan Virüs Cart Curt Deyip Hesap Al Diyen Arkadaşları Sahneye Alalım.
Mantıklı. riski En aza İndirmiş oluyorsunuz.Ben her crack indirdikten sonra 3 antivirüsle taratıyodum crack dosyası dışında çıkan virüsleri sildirip devam ediyodum.