ben halen kendi bilgisayarımda crackli oyun oynuyorum virüsün bulaştığı cihazla bu cihaz aynı değil.
Konumuz bu değil. No Ransom sonucunu belirtin, dosyaların tam uzantısını söyleyin. Bu şekilde sorun çözülemez.
ben halen kendi bilgisayarımda crackli oyun oynuyorum virüsün bulaştığı cihazla bu cihaz aynı değil.
yabancı kaynaklı sitelerde benim durumuma düşen birkaç kullanıcı daha buldum ve oradaki forumdaki sözde bilgili kişilere göre bu virüs değil hacklenmek oluyormuş.Ayrıca virüs bulaşmadığını ve hacklendiğinizi nasıl anladınız?
yaptım da tekrar aynı siteye attı, sonucun geldiğini nasıl anlayabilirim ?Tamam yapman gerekenleri birazdan yazıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1. Adım:
Linkteki siteye git.
Crypto Sheriff | The No More Ransom Project
Bilgisayarınızı etkileyen fidye yazılımının tipini belirleyebilmemiz için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz. Bu sayede uygun bir çözüm olup olmadığını kontrol edebiliriz. Eğer uygun bir çözüm bulabilirsek, size uygun deşifreleme çözümünün linkini sağlayacağız.www.nomoreransom.org
Buraya sırayla farklı dosyalar yükleyin
Alıntıyı görüntüle
Hadi Bula bas ve bekle.
Alıntıyı görüntüle
Sonuç gelince tekrar yapman gerekenleri anlatıcam
Her neyse, şimdilik konu bu değil. Sorun sonuca ulaştıktan sonra konuşuruz bunu.yabancı kaynaklı sitelerde benim durumuma düşen birkaç kullanıcı daha buldum ve oradaki forumdaki sözde bilgili kişilere göre bu virüs değil hacklenmek oluyormuş.
kötü amaçlı kullanılmasından korktuğum ve dosya uzantısında hedef cihazın ID'si yazdığından dolayı açıkcası uzantıyı söylemek istemedimKonumuz bu değil. No Ransom sonucunu belirtin, dosyaların tam uzantısını söyleyin. Bu şekilde sorun çözülemez.
ekrandayabancı kaynaklı sitelerde benim durumuma düşen birkaç kullanıcı daha buldum ve oradaki forumdaki sözde bilgili kişilere göre bu virüs değil hacklenmek oluyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptım da tekrar aynı siteye attı, sonucun geldiğini nasıl anlayabilirim ?
evete basıp dediğim gibi iki farklı dosyayı birinci ve ikinci yere attın mı
evet yaptım hocam sonra önce dil seçim ekranı geldi ondan sonra da ekran görüntüsündeki yer geldievete basıp dediğim gibi iki farklı dosyayı birinci ve ikinci yere attın mı
Bağlantı vermemişsiniz sanırım.Bağlantı da verilen çözücülerden birini kullanın, sonucu konu altında belirtin.
Bağlantı vermemişsiniz sanırım.
no ransomun önerdiğin tüm yöntemleri gerçekleştirdim şimdi sizin önerinizi uygulayacağım bitince geri döneceğim.Yerli fidye yazılımlarına zaten çok fazla rastlanmıyor, ESET Sys Rescue veya Kaspersky Rescue Disk kullanın. Aklıma çözüm olarak bunlar geliyor.
Bağlantı No Ransom'da.
bu çözüm şifrelenmiş dosyaları çözmek için mi ? yoksa antivirüs programı mı indirmemi istediniz anlamadım.Yerli fidye yazılımlarına zaten çok fazla rastlanmıyor, ESET Sys Rescue veya Kaspersky Rescue Disk kullanın. Aklıma çözüm olarak bunlar geliyor.
Bağlantı No Ransom'da.