terebayt
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,518
O sol alttaki logitechi nasıl görüyorsun lan yazı olmasa neredeyse belli değil.sadelik
O sol alttaki logitechi nasıl görüyorsun lan yazı olmasa neredeyse belli değil.sadelik
dogru dıyon renkler cok yakın ama pc acınca butun programlar oto baslıyor tekrar acmama gerek kalmıyor ondan cok sey etmedımO sol alttaki logitechi nasıl görüyorsun lan yazı olmasa neredeyse belli değil.
Dostum kilometrelerce sırtında yükle yürümüyorsun sadece 2 defa daha tıklayacaksınO zaman da istediğinde anında ulaşamıyorsun ben de böyle oyun browser gibi guruplara ayırıp farklı köşelere atıyorum tek tıkla ulaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her şeyi sağ alttaki kilitli yere mi attın?
bana söyler misin nasıl yaptığına wallpaper engine var bendeBunun adamın nefes aldığı, damlaların yere düşüp iz yaptığı Wallpaper Engine hali.
Alıntıyı görüntüle
Ben açtığımda direkt gözümün önünde olsun istiyorum yoksa dosyalarda kayıp olurumDostum kilometrelerce sırtında yükle yürümüyorsun sadece 2 defa daha tıklayacaksın![]()
https://hizliresim.com/O18sDV 3 mb den fazla olduğu için link attım
Görev yöneticisini nasıl saydam yaptın ??Bunun adamın nefes aldığı, damlaların yere düşüp iz yaptığı Wallpaper Engine hali.
Alıntıyı görüntüle
düzen çok uymuş wp ile![]()
5aWckp.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 14 Ağustos 2020 tarihinde yüklenmiş olup, 1920×1080 piksel, PNG formatındadır : 5aWckp.pnghizliresim.com
Ve o uygulamalar nasıl ortadaBunun adamın nefes aldığı, damlaların yere düşüp iz yaptığı Wallpaper Engine hali.
Alıntıyı görüntüle
Görev yöneticisini nasıl saydam yaptın ??
Cidden nasıl yapmış ki?Ve o uygulamalar nasıl ortada
teşekkürler herşeyimin düzenli olmasına dikkat ederimdüzen çok uymuş wp ile
Wallpaper Engine, Transculent.Görev yöneticisini nasıl saydam yaptın ??