Tre-x
80+ Silver
Çok ağır duruyorŞu an bodrumda olduğu için fotoğrafını çekemiyorum ama alttakinin hemen hemen aynısı:
Alıntıyı görüntüle
Çok ağır duruyorŞu an bodrumda olduğu için fotoğrafını çekemiyorum ama alttakinin hemen hemen aynısı:
Alıntıyı görüntüle
Bu sepet, çamurluk falan takmış. Google görsellerden bulduğum fotoğraf. Benimki çok sade, o kadar ağır olmuyor.Çok ağır duruyor
Eğer ek bişey takmadiysa normal ağırlığı çok değildir. Bianchi kaliteli marka.Çok ağır duruyor
Şuan fiyatını bilmiyorum dediğim gibi 2018 haziranda evkurdan 650tl ve 10ay taksitle almıştım. Taksitlerini de kendim ödediğim için kendime aldığım ilk ve en pahalı şey olabilir bu yüzden benim için manevi değeri var. Lastik bakımı disk bakimi vs. de neredeyse 400 civarı daha gitti 3-4 senede. Şehir bisikleti değil dağ bisikleti. Ama asfaltta şehir içinde kullanıyorum.güzelmiş kaç paraya aldın şehir bisikleti mi
Vites sistemini değiştirdin mi hiç? Yani yıpranma oldu mu? yada zincir uzaması?İnsanlar çok agresif.
Konu dışına açılmış ama toplama bilgisayar tavsiye konusuna açılmış gibi bir tavır takınmışlar.
Şuan evde değilim gelince güncel fotoğrafını atarım ama alttakinin koyu yeşil iskeletlisi.
Alıntıyı görüntüle
Bir kaç reflektif taktım hız göstergesi vs.
4 yıllık bisiklet ama 3 yıl depoda yağmur altında kaldı 1 ay önce bakım yaptırdık lastikten fren sistemine kadar her şey 700 TL tuttu.
Bianchi Aspid 47
İlk başlarda dağ evimizde sürüyordum sonradan şehre taşınınca biraz alışmakta zorluk olsada iyi hız yapıyor süspansiyonlar sağlam iyidir.
Bu bisiklet kuzenimde var, çok sürdüm. Lakin hep ince tekere alıştığım için kalın tekere alışamadım. Ancak sürüşü mükemmel kolay ve konforlu.İsma Taurus 29jant. Azerbaycan üretimi ama malesef fabrika kapandı. Patent alamadılar.
Şimdiki fiyatla yazayım aklınızda şekillensin. 3700 TL gibi bir fiyata aldım. Aksesuarlara felan harcmamla 5000 TL fiyatı geçti.
5000km fazla beni götürdü. Bakımını kendim yapabildiğim için, hala ilk günkü gibi sorunsuz.
Ustaya felan gerek görmüyorum zaten İQ seviyyesi normal olan her adam Bisikleti nasıl tamir edeceğini çözüyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Uzun Çamurluk ve Çanta tutucu bagaj aldıktan sonra görünüşü
Alıntıyı görüntüle
Abi sizin oraya nasıl geldi bizim pisiklet?Bu bisiklet kuzenimde var, çok sürdüm. Lakin hep ince tekere alıştığım için kalın tekere alışamadım. Ancak sürüşü mükemmel kolay ve konforlu.
Anlamadım.Abi sizin oraya nasıl geldi bizim pisiklet?![]()
Hayır hiç vites sistemiyle veya zincirle alakalı bi sorun yaşamadım. Bisikletçiye de zaten sadece lastik ve frenlerim için gidiyorum.Vites sistemini değiştirdin mi hiç? Yani yıpranma oldu mu? yada zincir uzaması?
Pisikletimi 1 yılda çok fazla kullandım ben işe gidip dönüyordum 14 km gidiş 14km dönüş yani.
Son zamanlar Bakıyorum da arka vites yavaştan yavaştan sabit tutamıyor zinciri. Gücü tükenmiş sanki, tıkırdayarak yerinde titriyor.
Arkadaş Azerbaycan'da olduğu için öyle dedi sanırım.Anlamadım.