Neler Yeni

Hadi herkes bisikletinin fotoğrafını atsın, yazsın.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Salcano ng 850 HD , Salcano ng 650 HD.
uzun zamandır kullanıyorum almak isteyenlere tavsiye ederim.

DeH$et

80+ Silver
Çok ağır duruyor
Eğer ek bişey takmadiysa normal ağırlığı çok değildir. Bianchi kaliteli marka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzelmiş kaç paraya aldın şehir bisikleti mi
Şuan fiyatını bilmiyorum dediğim gibi 2018 haziranda evkurdan 650tl ve 10ay taksitle almıştım. Taksitlerini de kendim ödediğim için kendime aldığım ilk ve en pahalı şey olabilir bu yüzden benim için manevi değeri var. Lastik bakımı disk bakimi vs. de neredeyse 400 civarı daha gitti 3-4 senede. Şehir bisikleti değil dağ bisikleti. Ama asfaltta şehir içinde kullanıyorum.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İsma Taurus 29jant. Azerbaycan üretimi ama malesef fabrika kapandı. Patent alamadılar.

Şimdiki fiyatla yazayım aklınızda şekillensin. 3700 TL gibi bir fiyata aldım. Aksesuarlara felan harcmamla 5000 TL fiyatı geçti.

5000km fazla beni götürdü. Bakımını kendim yapabildiğim için, hala ilk günkü gibi sorunsuz.
Ustaya felan gerek görmüyorum zaten İQ seviyyesi normal olan her adam Bisikleti nasıl tamir edeceğini çözüyor.

IMG_20210612_095815.jpg

IMG_20210728_213319.jpg

IMG_20210728_213249.jpg

Uzun Çamurluk ve Çanta tutucu bagaj aldıktan sonra görünüşü

IMG_20220507_205110.jpg

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
İnsanlar çok agresif.
Konu dışına açılmış ama toplama bilgisayar tavsiye konusuna açılmış gibi bir tavır takınmışlar.

Şuan evde değilim gelince güncel fotoğrafını atarım ama alttakinin koyu yeşil iskeletlisi.

Screenshot_20220824-095051_Chrome.jpg

Bir kaç reflektif taktım hız göstergesi vs.

4 yıllık bisiklet ama 3 yıl depoda yağmur altında kaldı 1 ay önce bakım yaptırdık lastikten fren sistemine kadar her şey 700 tl tuttu.

Bianchi Aspid 47
İlk başlarda dağ evimizde sürüyordum sonradan şehre taşınınca biraz alışmakta zorluk olsada iyi hız yapıyor süspansiyonlar sağlam iyidir.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İnsanlar çok agresif.
Konu dışına açılmış ama toplama bilgisayar tavsiye konusuna açılmış gibi bir tavır takınmışlar.

Şuan evde değilim gelince güncel fotoğrafını atarım ama alttakinin koyu yeşil iskeletlisi.

Alıntıyı görüntüle

Bir kaç reflektif taktım hız göstergesi vs.

4 yıllık bisiklet ama 3 yıl depoda yağmur altında kaldı 1 ay önce bakım yaptırdık lastikten fren sistemine kadar her şey 700 TL tuttu.

Bianchi Aspid 47
İlk başlarda dağ evimizde sürüyordum sonradan şehre taşınınca biraz alışmakta zorluk olsada iyi hız yapıyor süspansiyonlar sağlam iyidir.
Vites sistemini değiştirdin mi hiç? Yani yıpranma oldu mu? yada zincir uzaması?

Pisikletimi 1 yılda çok fazla kullandım ben işe gidip dönüyordum 14 km gidiş 14km dönüş yani.
Son zamanlar Bakıyorum da arka vites yavaştan yavaştan sabit tutamıyor zinciri. Gücü tükenmiş sanki, tıkırdayarak yerinde titriyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İsma Taurus 29jant. Azerbaycan üretimi ama malesef fabrika kapandı. Patent alamadılar.

Şimdiki fiyatla yazayım aklınızda şekillensin. 3700 TL gibi bir fiyata aldım. Aksesuarlara felan harcmamla 5000 TL fiyatı geçti.

5000km fazla beni götürdü. Bakımını kendim yapabildiğim için, hala ilk günkü gibi sorunsuz.
Ustaya felan gerek görmüyorum zaten İQ seviyyesi normal olan her adam Bisikleti nasıl tamir edeceğini çözüyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Uzun Çamurluk ve Çanta tutucu bagaj aldıktan sonra görünüşü

Alıntıyı görüntüle
Bu bisiklet kuzenimde var, çok sürdüm. Lakin hep ince tekere alıştığım için kalın tekere alışamadım. Ancak sürüşü mükemmel kolay ve konforlu.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Fotografını bulamadım salcano ng 450 kullanıyorum 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Almak isteyenler bakabilir.

DeH$et

80+ Silver
Vites sistemini değiştirdin mi hiç? Yani yıpranma oldu mu? yada zincir uzaması?

Pisikletimi 1 yılda çok fazla kullandım ben işe gidip dönüyordum 14 km gidiş 14km dönüş yani.
Son zamanlar Bakıyorum da arka vites yavaştan yavaştan sabit tutamıyor zinciri. Gücü tükenmiş sanki, tıkırdayarak yerinde titriyor.
Hayır hiç vites sistemiyle veya zincirle alakalı bi sorun yaşamadım. Bisikletçiye de zaten sadece lastik ve frenlerim için gidiyorum.
Arkadaş Azerbaycan'da olduğu için öyle dedi sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,469
Üyeler
167,845
Son üye
cagrain
Top Bottom