Hadi kart sanal kart açılırsa Xbox Game Pass alınabilir mi?

Reaksiyon skoru
104
Hadi Mobil uygulamasından sanal kart oluşturursam nasıl kullanırım yani para mitarı bakiye dediğimiz yerle aynı mı olur? Bir de başlıktaki sorum var.

Hadi Mobil uygulamasından sanal kart oluşturursam nasıl kullanırım yani para mitarı bakiye dediğimiz yerle aynı mı olur? Bir de başlıktaki sorum var.
Hadi kart kullanmadım ama, Microsoft store mastercard visa maestro ve American express kabul ediyor, Troy olursa alamazsın

Niye Troy kabul etmiyor
Troy sadece yurt içinde geçiyor yurt dışında geçmiyor, Microsoft store yurt dışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mastercarda bağlı zaten sanal kartta fiziksel kartta ona rağmen farklı bir ödeme yöntemi seçin diyor.
Bilemedim, bende ziraat kart kullanıyorum mastercard kabul ediyor

Bu arada istersen game pass e para verme bende ortak Xbox gamepass hesabı var istersen

Niye Troy kabul etmiyor
Yurt içi yurt dışı farkları var ondan.

Troy sadece yurt içinde geçiyor yurt dışında geçmiyor, Microsoft store yurt dışı

Bilemedim, bende ziraat kart kullanıyorum mastercard kabul ediyor

Bu arada istersen game pass e para verme bende ortak Xbox gamepass hesabı var istersen
Yok reis ya sıkıntı da çıkar xbox kurallarında ortak hesap yasak bir de emeğimle almayı düşünüyorum.

Geri