LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Hadi Mobil uygulamasından sanal kart oluşturursam nasıl kullanırım yani para mitarı bakiye dediğimiz yerle aynı mı olur? Bir de başlıktaki sorum var.
Hadi kart kullanmadım ama, Microsoft store mastercard visa maestro ve American express kabul ediyor, Troy olursa alamazsınHadi Mobil uygulamasından sanal kart oluşturursam nasıl kullanırım yani para mitarı bakiye dediğimiz yerle aynı mı olur? Bir de başlıktaki sorum var.
Mastercarda bağlı zaten sanal kartta fiziksel kartta ona rağmen farklı bir ödeme yöntemi seçin diyor.Hadi kart kullanmadım ama, Microsoft store mastercard visa maestro ve American express kabul ediyor, Troy olursa alamazsın
Niye Troy kabul etmiyorHadi kart kullanmadım ama, Microsoft store mastercard visa maestro ve American express kabul ediyor, Troy olursa alamazsın
Troy sadece yurt içinde geçiyor yurt dışında geçmiyor, Microsoft store yurt dışıNiye Troy kabul etmiyor
Bilemedim, bende ziraat kart kullanıyorum mastercard kabul ediyorMastercarda bağlı zaten sanal kartta fiziksel kartta ona rağmen farklı bir ödeme yöntemi seçin diyor.
Bu arada istersen game pass e para verme bende ortak Xbox gamepass hesabı var istersenHadi Mobil uygulamasından sanal kart oluşturursam nasıl kullanırım yani para mitarı bakiye dediğimiz yerle aynı mı olur? Bir de başlıktaki sorum var.
Yurt içi yurt dışı farkları var ondan.Niye Troy kabul etmiyor
Yok reis ya sıkıntı da çıkar xbox kurallarında ortak hesap yasak bir de emeğimle almayı düşünüyorum.Troy sadece yurt içinde geçiyor yurt dışında geçmiyor, Microsoft store yurt dışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilemedim, bende ziraat kart kullanıyorum mastercard kabul ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada istersen game pass e para verme bende ortak Xbox gamepass hesabı var istersen