Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
fransizler ben yanlamam arkadaşhayır ciddiydim.
fransizler ben yanlamam arkadaşhayır ciddiydim.
açıkçası ben toplarken kablolama hakkında pek bilgim yoktu ama yavaş yavaş bakım zamanı geliyor elim değmişken azıcık düzeltsem fena olmayacak ben de artık dokunmaya korkmuyorumbenim kablo düzeni nispeten daha iyi artık sistemi ilk aldığımda ellemeye korkuyordum sonra sonra elleye elleye güven geldi şuan 24 pin ve ekran kartı kablosu adam akıllı gözüküyor diğer hepsi dikkatli bakılmazsa gözükmüyor
ön panel bağlantılarını arkaya taşıyabilince kasanın içi rahatladı psunun ordada kablo kanalı vardı audio ssd ön usb 3.0 kablosunu hatta ekran kartı kablosunuda ordan verdim sıkıntı yaşamıyorumaçıkçası ben toplarken kablolama hakkında pek bilgim yoktu ama yavaş yavaş bakım zamanı geliyor elim değmişken azıcık düzeltsem fena olmayacak ben de artık dokunmaya korkmuyorum
psu alırken modüler olmasa da olur demiştim çok fark yok gibi ama olsaymış daha iyi olabilirmiş o kadar karışık geliyor ki şuan her yerin kablosu karıştıön panel bağlantılarını arkaya taşıyabilince kasanın içi rahatladı psunun ordada kablo kanalı vardı audio ssd ön usb 3.0 kablosunu hatta ekran kartı kablosunuda ordan verdim sıkıntı yaşamıyorum
açıkçası ben toplarken kablolama hakkında pek bilgim yoktu ama yavaş yavaş bakım zamanı geliyor elim değmişken azıcık düzeltsem fena olmayacak ben de artık dokunmaya korkmuyorum
Benim kasanın arka tarafını görseniz kan ağlarsınız yüksek ihtimal..ön panel bağlantılarını arkaya taşıyabilince kasanın içi rahatladı psunun ordada kablo kanalı vardı audio ssd ön usb 3.0 kablosunu hatta ekran kartı kablosunuda ordan verdim sıkıntı yaşamıyorum
Benimde aynı şekil psunun orada boşluk var fazlalığı oraya ittirdim bundan sonra alırsam modüler alırım kesinlikleBenim kasanın arka tarafını görseniz kan ağlarsınız yüksek ihtimal..
nasıl bilmiyorum ama benimkiyle yarışır muhtemelen jhdbfdfsggBenim kasanın arka tarafını görseniz kan ağlarsınız yüksek ihtimal..
Şöyle yaşadığım yerde güvenilir iyi yapan birisi olsa direkt götürüp vereceğim ya o kadar kötü. Kablolama konusunda kötüyüm bayağı.nasıl bilmiyorum ama benimkiyle yarışır muhtemelen jhdbfdfsgg
ben bu bilgisayarı ilk bilgi edinmeye başladığımda topladım hatalarım vardı ve babamın iyi tanıdığı bilgisayarcının orada montajını yaptık kendim yapsam yapamazdım muhtemelen ama şimdi kurcalarsam yaparım gibi ya hangi şehirdesiniz bu arada hocamŞöyle yaşadığım yerde güvenilir iyi yapan birisi olsa direkt götürüp vereceğim ya o kadar kötü. Kablolama konusunda kötüyüm bayağı.
Hadi sisteminizin fotoğrafını paylaşın ilki benden.
Hoş duruyor sistem 5000d airflow olmasaydı o kasadan alırdım kesin.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Buda benden minimalist sistemim olsun bi ekran kartina upgrate atsam tadindan yenmiyecekte (kulaklik evet biraz eski ama yetiyo suanlik) kablolamayi haziran ayinda termal macun yenilemesiyle birlikte duzelticem ve 1. Yil dogum gunu pastasini kesicez
Bu kasayi alacaksaniz orijinalini alin bir suru marka ayni modeli isim degistirerek uretmis hepsinin kalitesi farkli gamepowerin saci cok ince ben begenmedimHoş duruyor sistem 5000d airflow olmasaydı o kasadan alırdım kesin.
5000d fazlasıyla iyi şu an için ya başka bir şey düşünmemBu kasayi alacaksaniz orijinalini alin bir suru marka ayni modeli isim degistirerek uretmis hepsinin kalitesi farkli gamepowerin saci cok ince ben begenmedim