Neler Yeni

Hadi sisteminizin fotoğrafını paylaşın :)

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
benim kablo düzeni nispeten daha iyi artık sistemi ilk aldığımda ellemeye korkuyordum sonra sonra elleye elleye güven geldi şuan 24 pin ve ekran kartı kablosu adam akıllı gözüküyor diğer hepsi dikkatli bakılmazsa gözükmüyor
açıkçası ben toplarken kablolama hakkında pek bilgim yoktu ama yavaş yavaş bakım zamanı geliyor elim değmişken azıcık düzeltsem fena olmayacak ben de artık dokunmaya korkmuyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
açıkçası ben toplarken kablolama hakkında pek bilgim yoktu ama yavaş yavaş bakım zamanı geliyor elim değmişken azıcık düzeltsem fena olmayacak ben de artık dokunmaya korkmuyorum
ön panel bağlantılarını arkaya taşıyabilince kasanın içi rahatladı psunun ordada kablo kanalı vardı audio ssd ön usb 3.0 kablosunu hatta ekran kartı kablosunuda ordan verdim sıkıntı yaşamıyorum

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
ön panel bağlantılarını arkaya taşıyabilince kasanın içi rahatladı psunun ordada kablo kanalı vardı audio ssd ön usb 3.0 kablosunu hatta ekran kartı kablosunuda ordan verdim sıkıntı yaşamıyorum
psu alırken modüler olmasa da olur demiştim çok fark yok gibi ama olsaymış daha iyi olabilirmiş o kadar karışık geliyor ki şuan her yerin kablosu karıştı

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,122
İsim
Turuncu Keskin
Benim kasanın arka tarafını görseniz kan ağlarsınız yüksek ihtimal..

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Benim kasanın arka tarafını görseniz kan ağlarsınız yüksek ihtimal..
Benimde aynı şekil psunun orada boşluk var fazlalığı oraya ittirdim bundan sonra alırsam modüler alırım kesinlikle

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,122
İsim
Turuncu Keskin
nasıl bilmiyorum ama benimkiyle yarışır muhtemelen jhdbfdfsgg
Şöyle yaşadığım yerde güvenilir iyi yapan birisi olsa direkt götürüp vereceğim ya :D o kadar kötü. Kablolama konusunda kötüyüm bayağı.

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
Şöyle yaşadığım yerde güvenilir iyi yapan birisi olsa direkt götürüp vereceğim ya :D o kadar kötü. Kablolama konusunda kötüyüm bayağı.
ben bu bilgisayarı ilk bilgi edinmeye başladığımda topladım hatalarım vardı ve babamın iyi tanıdığı bilgisayarcının orada montajını yaptık kendim yapsam yapamazdım muhtemelen ama şimdi kurcalarsam yaparım gibi ya 😃 hangi şehirdesiniz bu arada hocam

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Hadi sisteminizin fotoğrafını paylaşın :) ilki benden.
IMG_2476.jpeg
IMG_2472.jpeg
IMG_2469.jpeg

Buda benden minimalist sistemim olsun bi ekran kartina upgrate atsam tadindan yenmiyecekte (kulaklik evet biraz eski ama yetiyo suanlik) kablolamayi haziran ayinda termal macun yenilemesiyle birlikte duzelticem ve 1. Yil dogum gunu pastasini kesicez

Son düzenleme:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,122
İsim
Turuncu Keskin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Hoş duruyor sistem 5000d airflow olmasaydı o kasadan alırdım kesin.
Bu kasayi alacaksaniz orijinalini alin bir suru marka ayni modeli isim degistirerek uretmis hepsinin kalitesi farkli gamepowerin saci cok ince ben begenmedim

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,122
İsim
Turuncu Keskin
Bu kasayi alacaksaniz orijinalini alin bir suru marka ayni modeli isim degistirerek uretmis hepsinin kalitesi farkli gamepowerin saci cok ince ben begenmedim
5000d fazlasıyla iyi şu an için ya başka bir şey düşünmem :D

Top Bottom