📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Bi yenisini de atalım ya amplitube 5 kullanıyordum normalde denemelik fl studio açtım nasıl oluyor diye pek bir şey anlamadım geri bildiğim yola geçtim
gmail_images20260124_213703.webp

Hocam 2.monitör ü nereden buluruz
Arkadaşa almıştık taşınabilir monitör diye aratıp. Ps5 ile kullanacaktı işi gereği sürekli şehir değiştiriyor. Sonra yurtdışına çıktı, daha da dönmedi. Bana da kullanabilirsin dedi. Ben de monitörün yanına montajladım.

İnternete taşınabilir monitör 4k yazsan çıkar bazı modeller. Bu modelin adı Zeuslap P16KF olması lazım.

Arkadaşa almıştık taşınabilir monitör diye aratıp. Ps5 ile kullanacaktı işi gereği sürekli şehir değiştiriyor. Sonra yurtdışına çıktı, daha da dönmedi. Bana da kullanabilirsin dedi. Ben de monitörün yanına montajladım.

İnternete taşınabilir monitör 4k yazsan çıkar bazı modeller. Bu modelin adı Zeuslap P16KF olması lazım.
hocam son soru montaj işlemini nasıl yaptınız

hocam son soru montaj işlemini nasıl yaptınız
Hocam inan ki sıkıntıydı o kısmı. Arkasında vesa girişleri var ama gitmişler ona özel masa standı yapmışlar ve normal monitör kollarına uymuyor orası. Ben de gittim yapıştırıcılı vesa adaptörü aldım.

AliExpress'te az önce şunu buldum: 712,92TL | 1 adet Yapışkan Bant Masaüstü LED LCD Monitör Tutucu Kol Uzatma VESA Adaptörü Sabitleme Braketi Ekran Braketi Montaj Deliği Yok

Ürün bu. Tr'de var mı bilmiyorum da Aliexpress'ten aldım ben. Sonra standart bir monitör koluna bağladım böylece. Zaten monitör aşırı hafif. O yüzden sorun çıkarmadı.

Tavsiyem sakın gaz yaylı olan monitör kollarına takma. Çok hafif olduğundan yüksekliğini ayarlayamıyorsun. Standart bir kol al.

https://amzn.eu/d/bAPfwZv Bu tarzdan.

Hocam bendeki veda kollar sertlik ayarlı orjinal bir montaj adaptörü bulamaz isem muhtemelen mevcut mesleğim gereği lazerde bir şeyler kesip büküp uyduracağım artık teşekkür ederim bilgiler için

Ekler

• 1000118160.webp
    1000118160.webp
    469 KB · Hit: 22
Evet hocam soldaki ips ama sattım onu şimdi sadece oledi kullanıyorum

1769557947096.webp

1769557956449.webp

1769557963257.webp

Renklerle biraz oynama yaptım ama genel olarak böyle masam aşırı küçük yeni bir masa ve monitör kolu alıcam mousepad de öldü artık beyaz bir mousepad alıcam.

Geri