Hocam 2.monitör ü nereden buluruz
Hocam 2.monitör ü nereden buluruz
Arkadaşa almıştık taşınabilir monitör diye aratıp. Ps5 ile kullanacaktı işi gereği sürekli şehir değiştiriyor. Sonra yurtdışına çıktı, daha da dönmedi. Bana da kullanabilirsin dedi. Ben de monitörün yanına montajladım.Hocam 2.monitör ü nereden buluruz
hocam son soru montaj işlemini nasıl yaptınızArkadaşa almıştık taşınabilir monitör diye aratıp. Ps5 ile kullanacaktı işi gereği sürekli şehir değiştiriyor. Sonra yurtdışına çıktı, daha da dönmedi. Bana da kullanabilirsin dedi. Ben de monitörün yanına montajladım.
İnternete taşınabilir monitör 4k yazsan çıkar bazı modeller. Bu modelin adı Zeuslap P16KF olması lazım.
Hocam inan ki sıkıntıydı o kısmı. Arkasında vesa girişleri var ama gitmişler ona özel masa standı yapmışlar ve normal monitör kollarına uymuyor orası. Ben de gittim yapıştırıcılı vesa adaptörü aldım.hocam son soru montaj işlemini nasıl yaptınız
açı ve manzara güzelmiş hocamRGB vs yok pek fazla ama idare eder.
Alıntıyı görüntüle
G8 oled monitörü kurduktan hemen sonra çekmiştim kabloları filan daha klipslemeden o yüzden kablolara ıvır zıvırlara aldanmayın
Soldaki ips ortadaki oled mi ?
Tuvalet kağıdıAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Renklerle biraz oynama yaptım ama genel olarak böyle masam aşırı küçük yeni bir masa ve monitör kolu alıcam mousepad de öldü artık beyaz bir mousepad alıcam.
Normal peçete o hahahahahahaha masa da fazla yemek yiyorum lazım oluyorTuvalet kağıdı