- Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha uygun lazım bana 500 lira veremeyebilir bir bakabilir misin acaba?460tl ye corsair psu var
Corsair Builder Series VS550 550W PSU CP-9020171-EU
Daha uygun lazım bana 500 lira veremeyebilir bir bakabilir misin acaba?460tl ye corsair psu var
Corsair Builder Series VS550 550W PSU CP-9020171-EU
Ya benim alamadığım zaten kart o kadae kullanmıyor neden herkes havadan uçuyor birkaç fikrim var emin değilim açıklayabilir misinizkullanırsın ancak tam perfomans alamazsın
pekiDaha uygun lazım bana 500 lira veremeyebilir bir bakabilir misin acaba?
Hemen değiştirmeyebilirim bir sıkıntı çıkarsa değiştiricem bu arada çok teşekkürler tükenmek üzere diyor ben belki değiştirene kadar tükenir garanti olmasi bakımından 1 veya 2 tane daha önerebilir misiniz acababu olur bence![]()
UPS & Güç Kaynağı Modelleri ve Fiyatları - n11
UPS & Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı UPS & Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu PSU çift kanal olduğu için güç beslemesi düşük malesef.bu olur bence![]()
UPS & Güç Kaynağı Modelleri ve Fiyatları - n11
UPS & Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı UPS & Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu arada buna bakmıştım iyi diyorlar teşekkürler![]()
Xigmatek X-Calibre EN40711 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xigmatek X-Calibre EN40711 600 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Xigmatek X-Calibre EN40711 600 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
özellikle aerocool F/P üründür. ? ?![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 898,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben gülücüğü düz cevap olduğu için bir an komik geldi diye attım.@intel pentium Hayır yazısına gülücük atmak kolay amd en az 450w önermiş. Çok biliyorsun.
Alıntıyı görüntüle