K Kivo 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 62 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Kıvanç Güven ACAR 8 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 intel pentium yazmış: AYrıca sadece ekran kartı değil işlemci vs her şey 12V kanalından beslenir ve büyük ihtimal 150W civarıdır PSU. Devamı için tıklayın... Peki bu hadron bomba denilen sınıfta mı
intel pentium yazmış: AYrıca sadece ekran kartı değil işlemci vs her şey 12V kanalından beslenir ve büyük ihtimal 150W civarıdır PSU. Devamı için tıklayın... Peki bu hadron bomba denilen sınıfta mı
cici 80+ Platinum Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 14,656 Dahası Reaksiyon skoru 25,733 Yaş 20 Konum Hatay İsim 9304 İlgilendiği Kategoriler profil mesajları ve konu dışı 8 Nisan 2020 #41 Kivo yazmış: Peki bu hadron bomba denilen sınıfta mı Devamı için tıklayın... Herhalde öyledir 12V kanalları da zaten toplam gücün çok latında oluyor. neyse FSP'nin 12V kanalı sağlam çıkarsa onu alırsın.
Kivo yazmış: Peki bu hadron bomba denilen sınıfta mı Devamı için tıklayın... Herhalde öyledir 12V kanalları da zaten toplam gücün çok latında oluyor. neyse FSP'nin 12V kanalı sağlam çıkarsa onu alırsın.
Death Mark 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,625 8 Nisan 2020 #42 Kivo yazmış: Abiler saygılar öncelikle yeni pc toplamıyorum parça değiştirdim ve bunun için sorucam. Hadron 300w psu rx570 e daha doğrusu tüm sisteme yeter mi? Acaba? Devamı için tıklayın... Yetmez ve PSU'nuzun sertifikası yok. Dengesiz güç dağıtımından zarar bile verebilir. Minimum 450W 80 plus standarlarında PSU kullanmanız gerekiyor.
Kivo yazmış: Abiler saygılar öncelikle yeni pc toplamıyorum parça değiştirdim ve bunun için sorucam. Hadron 300w psu rx570 e daha doğrusu tüm sisteme yeter mi? Acaba? Devamı için tıklayın... Yetmez ve PSU'nuzun sertifikası yok. Dengesiz güç dağıtımından zarar bile verebilir. Minimum 450W 80 plus standarlarında PSU kullanmanız gerekiyor.
K Kivo 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 62 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Kıvanç Güven ACAR 8 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #43 intel pentium yazmış: Herhalde öyledir 12V kanalları da zaten toplam gücün çok latında oluyor. neyse FSP'nin 12V kanalı sağlam çıkarsa onu alırsın. Devamı için tıklayın... Ya abi ajahhaha ben bunu kullancam yani aninda patlamasin 1 hafta içinde değişirim zaten demenize
intel pentium yazmış: Herhalde öyledir 12V kanalları da zaten toplam gücün çok latında oluyor. neyse FSP'nin 12V kanalı sağlam çıkarsa onu alırsın. Devamı için tıklayın... Ya abi ajahhaha ben bunu kullancam yani aninda patlamasin 1 hafta içinde değişirim zaten demenize
Abdullah Hacıgül Kurucu - Yönetici Yönetici Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 6,818 En İyi Cevap 4 8 Nisan 2020 #44 intel pentium yazmış: Bu PSU'nun 12V kanalı kaç watt? Devamı için tıklayın... 456W