PS4'te oynayacaksanız ps4 kolu alın yani. Hadron olması sorun olmayacaktır.kablosuz olarak ps4 te oynamak icin istiyorum. Oneriniz cok güzel ürün ama cokta işimi görmez gibi ps4 te var mı baska oneriniz?
PS4 uyumlu değil.Ps 4 için alınabilir.
PS4 için istediğinizi yeni fark ettim. Alternatif olarak çakma ps4 kolları alınabilir. Uzun vade için sıkıntı yaratabilir.PS4 uyumlu değil.
Şahsen 8 Yıldır orjinal PS4 kolu kullanıyorum. Taş gibi mübarek.Su an ps4 ve ps3 icin (komsuya ps3 kolu) hadronlar sizce 2 yıl garantisini doldurcak kadar goturur mu cogu yerde 2 ayda tuslarda takılmalar bozulmalar oluyor deniyor ama bilemedim.
1 tane varda işte 2. ye 600tl vermek istemiyorum acıkcası cünkü sürekli oynucak insan yok maks 1 ay icin 600tl vermek istemiyorum. düzgün calıssın gecikme yapmasın bana yeter titremeymis bilmemneymis gözüm yok düzgün calısması kafi.Şahsen 8 Yıldır orjinal PS4 kolu kullanıyorum. Taş gibi mübarek.
PahalıPS4'te oynayacaksanız ps4 kolu alın yani. Hadron olması sorun olmayacaktır.
Hocam işte ama onun 200 lira olduğu zaman konsol da fifa promosyonu ile 899 liraydızamanında hepsi burada da 200tl ye ps4 kol almıştım v2 iyi di
tek istediğiniz özellik kablosuz ve sorunsuz olması değil mi? yanlış anlamadıysam.1 tane varda işte 2. ye 600tl vermek istemiyorum acıkcası cünkü sürekli oynucak insan yok maks 1 ay icin 600tl vermek istemiyorum. düzgün calıssın gecikme yapmasın bana yeter titremeymis bilmemneymis gözüm yok düzgün calısması kafi.
evetPahalı
Hocam işte ama onun 200 lira olduğu zaman konsol da fifa promosyonu ile 899 liraydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek istediğiniz özellik kablosuz ve sorunsuz olması değil mi? yanlış anlamadıysam.