MelikeCrash!
80+
Alınmayın deniyor da anlamadım neden kötüdür?
Alınmayın deniyor da anlamadım neden kötüdür?
Bütçen varsa buradaki herkes şiddetle değiştirmeni önerecektir dostum.Arkadaşlar bende de "PowerBoost Fury 550W 80+ Bronze" var, durmalı mı yoksa değiştirmeli miyim sizce acilen? Linki bu;
PowerBoost 550W Fury 80+ Güç Kaynağı
PowerBoost 550W Fury 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Değiştirmek istiyorum da işte şu anlık en azından sıfır bir psu alamam öğrenciyim. Elimdeki PowerBoost'u da satmak istemiyorum, kendim çekinerek kullandığım ürünü başkasına neden satayım düşüncesi var içimde.Bütçen varsa buradaki herkes şiddetle değiştirmeni önerecektir dostum.
Ama bu PSU'yu değiştirmek senin için finansal manada sıkıntı olacaksa biraz bekletebilirsin.
Lakin ben olsam sistemimdeki o cincik gibi bileşenleri riske atmazdım.
Sen alırken satıcı böyle düşünmedi. Ticaret bu, kısa bir araştırma ile anlaşılabilecek bir konu. Araştırmak isteyene kapımız açık. Satın gitsin.Değiştirmek istiyorum da işte şu anlık en azından sıfır bir psu alamam öğrenciyim. Elimdeki PowerBoost'u da satmak istemiyorum, kendim çekinerek kullandığım ürünü başkasına neden satayım düşüncesi var içimde.