Hadron PSU'lar Neden Kötüdür?

Sizce?

• kötü

Oylar: 3 16.7%
  • iyi

Oylar: 0 0.0%
  • çöp

Oylar: 14 77.8%
  • canavar

Oylar: 1 5.6%

• Oy kullanan toplam üye
    18
Kalitesiz. Malzeme kalitesi kötü, içindeki kapasitörler kötü. Koruma sistemi yok. Daha bir sürü şey.

Şimdi oradaki ÇÖP'ü işaretlersem uyarı alır mıyım?
İkilimde kaldım.
Soruna gelirsek. İç yapısından dolayı, kolayca patlayıp bilgisayara zarar verebiliyor.

kalitesiz çünkü
patlayabiliyor

Alınmayın deniyor da anlamadım neden kötüdür?

Korumaları yok yada çok az, 12V kanalından verdiği değer ürünün W değerine göre iyi değil, içindeki bileşenleri kaliteli olduğunuda düşünmüyorum.

12- C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.

Ya tamam böyle bir kural var ama harbi C4, çöp abi bu tarz markaların PSU'ları.
Bilgi içerenini istersen onu da anlatırız tabi ama sonuç değişmeyecek.

Arkadaşlar bende de "PowerBoost Fury 550W 80+ Bronze" var, durmalı mı yoksa değiştirmeli miyim sizce acilen? Linki bu;

Yanlış bilgi vermiyorum ki çöp mü onu soruyorum.

Arkadaşlar bende de "PowerBoost Fury 550W 80+ Bronze" var, durmalı mı yoksa değiştirmeli miyim sizce acilen? Linki bu;
Bütçen varsa buradaki herkes şiddetle değiştirmeni önerecektir dostum.
Ama bu PSU'yu değiştirmek senin için finansal manada sıkıntı olacaksa biraz bekletebilirsin.
Lakin ben olsam sistemimdeki o cincik gibi bileşenleri riske atmazdım.

Bütçen varsa buradaki herkes şiddetle değiştirmeni önerecektir dostum.
Ama bu PSU'yu değiştirmek senin için finansal manada sıkıntı olacaksa biraz bekletebilirsin.
Lakin ben olsam sistemimdeki o cincik gibi bileşenleri riske atmazdım.
Değiştirmek istiyorum da işte şu anlık en azından sıfır bir psu alamam öğrenciyim. Elimdeki PowerBoost'u da satmak istemiyorum, kendim çekinerek kullandığım ürünü başkasına neden satayım düşüncesi var içimde.

Değiştirmek istiyorum da işte şu anlık en azından sıfır bir psu alamam öğrenciyim. Elimdeki PowerBoost'u da satmak istemiyorum, kendim çekinerek kullandığım ürünü başkasına neden satayım düşüncesi var içimde.
Sen alırken satıcı böyle düşünmedi. Ticaret bu, kısa bir araştırma ile anlaşılabilecek bir konu. Araştırmak isteyene kapımız açık. Satın gitsin.

Kapasitörleri, malzeme kalitesi vs. çok kalitesiz.

Geri