dertsizdertli
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
- Bütçe
- 1000
bütçem maks 1k hafif 7.1 kulaklık önerisi lazım
ilk tercihim beyaz olması
arctis 3 7.1mi bilmiyorum ama hafifbütçem maks 1k hafif 7.1 kulaklık önerisi lazım
logitech g733 var oda sizin bütçenizi aşarbütçem maks 1k hafif 7.1 kulaklık önerisi lazım
Rampage alınmaz at çöpe parayı daha iyirampage marka kulaklıklar var f/p
yok be mouse aldım iyiydi kulaklık bilmem ucuza aldım birtane sizce razera sistem kurulurmu yoksa o paraya sistem upgrade etmek mantıklı değil miRampage alınmaz at çöpe parayı daha iyi
ekipmanlar sistem kadar önemlidir ekipmanlarada yüksek bir mebla ayırılmalı hiç olmazsa çok yüksek olmasada rampage gibi bir markalara kalınmayacak kadar bir bütçe ekipmanlar çok önemlidir![]()
SteelSeries Arctis Nova 1 Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 1 Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 1 Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.798,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok be mouse aldım iyiydi kulaklık bilmem ucuza aldım birtane sizce razera sistem kurulurmu yoksa o paraya sistem upgrade etmek mantıklı değil mi
beyaz sistem dizdimsistemin nasıl merak ettiim![]()
özellikleri demek istedim pcnin o attığım kulaklık nasıl sizce?beyaz sistem dizdim
onun fiyatı uçmuş anca 2. elarctis 3 7.1mi bilmiyorum ama hafif
bilmiyorum hocam nova1 nasıldırözellikleri o attığım kulaklık nasıl sizce?
sistemim 3060ti ve ryzen 5 5600lü, kulaklık hakkında fikrim yoközellikleri demek istedim pcnin o attığım kulaklık nasıl sizce?