Hafif dandik psu 😆 ne yapmam gerek

lusyt

80+
Reaksiyon skoru
61
Kasa ismi =

Frisby FC-9420G 600W +80 Double Slim Ring Fan Gaming Kasa​

Sorgulamayin dostlarim elde bu var (bilmeyerek aldim) psu alamicam su anlik tuncmatik akim korumalı priz aldım yaninda da iyi midir bisj olmaz djmi? İlerde psu alirim (en ucuzu 1000 tl zaten butce yetmedigi için almadim)

Toplama pc olarak sipariş ettim daha gelmedi gelmesini bekliyorum aldiktan sonra baktim kasaya nasil bi yorumlar misiniz her kesinti de beni mahçup eder mi

hafif dandik hafif kalır

ne kadar verdin bunlara

Kasa ismi =

Sorgulamayin dostlarim elde bu var (bilmeyerek aldim) psu alamicam su anlik tuncmatik akim korumalı priz aldım yaninda da iyi midir bisj olmaz djmi? İlerde psu alirim (en ucuzu 1000 TL zaten butce yetmedigi için almadim)

Toplama pc olarak sipariş ettim daha gelmedi gelmesini bekliyorum aldiktan sonra baktim kasaya nasil bi yorumlar misiniz her kesinti de beni mahçup eder mi
İaderelik işini görür ama çokta güvenmeyin

Kasa ismi =

Sorgulamayin dostlarim elde bu var (bilmeyerek aldim) psu alamicam su anlik tuncmatik akim korumalı priz aldım yaninda da iyi midir bisj olmaz djmi? İlerde psu alirim (en ucuzu 1000 TL zaten butce yetmedigi için almadim)

sistem nedir

hafif dandik hafif kalır

ne kadar verdin bunlara
Sistem içinde ryzen 5 5500 var rx7600 ileride r5 5600 yapicam öyle işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnce hesap scorpion sadece kasa değişik attığım kasa olucak

İaderelik işini görür ama çokta güvenmeyin
Hocam yanarsa İncehesap destek sağlar mi

Arkadaşım itopyadan sistem aldı elektrik dalgalanmasından anakarti ve işlemcisi bozuldu daha 1 haftalık sistemdi itopyada ki çalışan tam sorunu anlamadı arkadaşta ilkte elektrikten olduğunu anlamadı değişim yaptılar parçaları ama elektrikten olduğu anlasilsa ya da kendin söylersen kullanıcı hatası

Arkadaşım itopyadan sistem aldı elektrik dalgalanmasından anakarti ve işlemcisi bozuldu daha 1 haftalık sistemdi itopyada ki çalışan tam sorunu anlamadı arkadaşta ilkte elektrikten olduğunu anlamadı değişim yaptılar parçaları ama elektrikten olduğu anlasilsa ya da kendin söylersen kullanıcı hatası
Hm birsey olursa ağzımı acmiyim o zaman değişim bekliyim?

Arkadasin akim korumali priz kullaniyor muydu

Hm birsey olursa ağzımı acmiyim o zaman değişim bekliyim?

Arkadasin akim korumali priz kullaniyor muydu
Uzatma kablosu aşırı dandikti eve döndük uzatma kablosuna baktım ben adam carparim diye bağırıyordu. Uzatma kablosu yüzünden öldü %99 aşırı kötüydü. Uzatma kablon kaliteli olsun hocam kafan rahat olur. Schneider marka aldırdım olaydan sonra

ben olsam o sistemi o psuya emanet edip start bile vermezdim sonu teknik servis

Uzatma kablosu aşırı dandikti eve döndük uzatma kablosuna baktım ben adam carparim diye bağırıyordu. Uzatma kablosu yüzünden öldü %99 aşırı kötüydü. Uzatma kablon kaliteli olsun hocam kafan rahat olur. Schneider marka aldırdım olaydan sonra
Tunçmatik aldim hocam 400 tl ye priz

ben olsam o sistemi o psuya emanet edip start bile vermezdim sonu teknik servis
O kadar da değil be hocam

İLERDE KASA YERİNE PSU DEGİSSEM OLUR MU

Geri