Neler Yeni

Hafif ve Tütünü Güzel Sigaralar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
Güzel tütünü olan hafif bir sigara arıyorum camel hiç içmedim Ld olsun:red label,lark,winston,muratti rosso... sizce bunların arasından hafif ve tütünü güzel olan ne vardır camel da daha niyetliyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel tütünü olan hafif bir sigara arıyorum camel hiç içmedim Ld olsun:red label,lark,winston,muratti rosso... sizce bunların arasından hafif ve tütünü güzel olan ne vardır camel da daha niyetliyim.
Winston white piyasada halen var mı ve hafif mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sezer
Bana göre güzel olan sana göre güzel olmayabilir. 10 küsür senedir sarma içiyorum, arkadaşlarım içemiyor öksürtüyor diye. O yüzden denemen gerekir bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre güzel olan sana göre güzel olmayabilir. 10 küsür senedir sarma içiyorum, arkadaşlarım içemiyor öksürtüyor diye. O yüzden denemen gerekir bence.
Normal olarak seri üretimdekilerden ne önerebilirsiniz aktif olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sezer
Normal olarak seri üretimdekilerden ne önerebilirsiniz aktif olarak.

Marlboro ve Winston içtim bırakmadan önce. En son Winston kırmızı içerdim, gayet te güzeldi. Para olayı çok sıkıntı olmuştu tütüne dönmüştüm. Ucuz olsa yine Winston içerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Marlboro ve Winston içtim bırakmadan önce. En son Winston kırmızı içerdim, gayet te güzeldi. Para olayı çok sıkıntı olmuştu tütüne dönmüştüm. Ucuz olsa yine Winston içerim.
Winston sadece slims blue denedim ona rağmen boğaza vurumu fazla filtre yok gibi resmen slender gray nasıldır.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Monte carlo mavi uzun + chester mavi uzun favorim tavsiye ederim ✓

Top Bottom