Neler Yeni

Hafıza kartı, oyunların performansını arttırır mı?

Crpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İsmail
Bugün instada gezerken Kingston un sayfasında böyle bir şey gördüm. Hafıza kartı mobil oyunların performansını arttır mı?

Ekler

• Screenshot_2020-09-18-07-21-00-195_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-09-18-07-21-00-195_com.instagram.android.jpg
    916.8 KB · Hit: 33

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bugün instada gezerken Kingston un sayfasında böyle bir şey gördüm. Hafıza kartı mobil oyunların performansını arttır mı?
Ya şu olabilir depolaman azdır ve oyuna arada drop giriyordur falan ama bence çok etkili değil.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
performansı arttırmaz hızlı bir ssd gibi aynı işi görür
benim hafiza kartım im yavaş oyüzden hafıza kartına oyun atınca o oyun geç açılıyor

Lahana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
yasin çap
Pc de nasıl ise mobildede durum aynı işi yapan işlemci ve grafik entegreleridir. Hafıza sadece load yapmada hız noktasında önemli. yani tamamen satış için bir kandırmaca

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Performans falan arttırmaz oyundayken ama HDD yerine SSD takmış gibi düşün yani yüklenme sahnelerinde değişiklik olabilir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Orada performansı arttırır demiyor. Sadece hızlı olduğunu söylüyor ayrıca herhangi bir depolama cihazı/diski performansı etkilemez sadece yükleme ekranında daha az beklersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC de nasıl ise mobildede durum aynı işi yapan işlemci ve grafik entegreleridir. Hafıza sadece load yapmada hız noktasında önemli. yani tamamen satış için bir kandırmaca
Reklam da zaten performansı arttırır demiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,750
Üyeler
163,875
Son üye
JokerSkRy
Top Bottom