Hafızlık kursu ile açık liseye gidebilir miyim

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
415
Şuan 9.sınıfı okumayıp çalışıyorum ve çok pişmanım hiç okula gitmediğim için devamsızlıktan kalmışım bu yüzden açık liseye gidip tam zamanlı dershaneye yazılmak istiyorum çevremdeki kişiler hafızlık kursuna gir çık yaparak açık liseye geçersin diyorlar bu doğrumu

Şuan 9.sınıfı okumayıp çalışıyorum ve çok pişmanım hiç okula gitmediğim için devamsızlıktan kalmışım bu yüzden açık liseye gidip tam zamanlı dershaneye yazılmak istiyorum çevremdeki kişiler hafızlık kursuna gir çık yaparak açık liseye geçersin diyorlar bu doğrumu
öyle bir söylenti duymuştum dogru olabilir.
alternatif olarak evlenebilirsiniz.

hocam gidebilirsin :D ama nerden bildiğimi sorgulama

Hocam neden bu kararı şuan verdiniz? Lise tercihi yapmayan öğrenciler zaten açığa geçiyor keşke biraz daha erken vermiş olsaydınız kararo

Hocam neden bu kararı şuan verdiniz? Lise tercihi yapmayan öğrenciler zaten açığa geçiyor keşke biraz daha erken vermiş olsaydınız kararo
Sanayi nin böyle bir yer olduğunu bilmiyordum açıkçası sonra pişman olup evde ders çalışmaya başladım ama eve geç geldiğim için çok az ders çalışabiliyordum daha fazla zamanım olsun diye açığa geçmek istiyorum

Hocam bu sınav sistemi nasıp oluyor açıkda ben 9a gidiyorum 9.sınıf konuları mı çıkıyor
hocam açık lise müfredatı var 9. sınıfsan 9. sınıf dersleri var tam bilmiyorum bende

kayıtlar şuan var 1000tl hafızlık kursuna 400tl de açık öğretime veriyorsunuz

Hocam halk eğitim kursuna gidip açık lise için olan hafızlığa girmek istiyorum desem olur mu yada nasıl bir yol izlemeliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,704
Üyeler
186,100
Son üye
Tercüme Group
Geri