Neler Yeni

Hafızlık kursu ile açık liseye gidebilir miyim

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Dušan Tadić
Şuan 9.sınıfı okumayıp çalışıyorum ve çok pişmanım hiç okula gitmediğim için devamsızlıktan kalmışım bu yüzden açık liseye gidip tam zamanlı dershaneye yazılmak istiyorum çevremdeki kişiler hafızlık kursuna gir çık yaparak açık liseye geçersin diyorlar bu doğrumu

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Tuğra
Şuan 9.sınıfı okumayıp çalışıyorum ve çok pişmanım hiç okula gitmediğim için devamsızlıktan kalmışım bu yüzden açık liseye gidip tam zamanlı dershaneye yazılmak istiyorum çevremdeki kişiler hafızlık kursuna gir çık yaparak açık liseye geçersin diyorlar bu doğrumu
öyle bir söylenti duymuştum dogru olabilir.
alternatif olarak evlenebilirsiniz.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Yunus
hocam gidebilirsin :D ama nerden bildiğimi sorgulama

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
ismail sağlam
Hocam neden bu kararı şuan verdiniz? Lise tercihi yapmayan öğrenciler zaten açığa geçiyor keşke biraz daha erken vermiş olsaydınız kararo

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Dušan Tadić
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam neden bu kararı şuan verdiniz? Lise tercihi yapmayan öğrenciler zaten açığa geçiyor keşke biraz daha erken vermiş olsaydınız kararo
Sanayi nin böyle bir yer olduğunu bilmiyordum açıkçası sonra pişman olup evde ders çalışmaya başladım ama eve geç geldiğim için çok az ders çalışabiliyordum daha fazla zamanım olsun diye açığa geçmek istiyorum

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Yunus
Hocam bu sınav sistemi nasıp oluyor açıkda ben 9a gidiyorum 9.sınıf konuları mı çıkıyor
hocam açık lise müfredatı var 9. sınıfsan 9. sınıf dersleri var tam bilmiyorum bende

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Dušan Tadić
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kayıtlar şuan var 1000tl hafızlık kursuna 400tl de açık öğretime veriyorsunuz

Top Bottom