Neler Yeni

Haftaya mahkemem var,nasıl olmalıyım ?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Takım elbise ve temizlik önemli. Saygılı olmak gerek. Çok bir şey olacağını zannetmiyorum. Geçmiş olsun.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Mahkemeye çık ne olduysa anlat. Anlatırken rahat ol ve tedirgin gibi anlatma. Hakim insiyatifi çok önemli. Hukuksal olarak ceza alırmısın almazmısın bilemem avukatlık bir iş o.

MAKFEDAS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muharrem-Aybaş
İnstagram üzerinden yapılan bir paylaşım benim üzerime kaldı,hesabın ilk sahibi benim.

Şuan hesap ne alemde bilmiyorum,yeni hesaba geçeli 2 yıl oldu,ve bana inatla bunu paylaşmışsın diyorlar.

Fakat ben böyle bir şey yapmadım,aklıma her şey geliyor,neyse esas konu bu değil.

1 nisan'da mahkemem var,nasıl olmalıyım,nasıl durmalıyım ? Ceza verme ihtimalleri yüksek mi ?

İnanmayanlar ve troll olduğumu düşünenler için özelden detaylı anlatıp kanıt atarım.

İyi forumlar.

Bu arada yaşım 16.
Şahsen sana güvenmediğimden değil ama sen paylaşmadıysan sen yapmışsın diye diretmezler ellerinde öğrenebilecek teknoloji var. Eğer gerçekten paylaşmadıysan sonuna kadar savun kendini ama sen yaptıysan hiç oyalama arkasında dur cezan azalsın

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Takım elbise giy, sakin ve saygılı ol. Log denen şeyler var, illaki tutuluyordur. IP vb. şeylerden bulurlar.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
rahat takıl sorun olmaz

MAKFEDAS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muharrem-Aybaş
Şahsen sana güvenmediğimden değil ama sen paylaşmadıysan sen yapmışsın diye diretmezler ellerinde öğrenebilecek teknoloji var. Eğer gerçekten paylaşmadıysan sonuna kadar savun kendini ama sen yaptıysan hiç oyalama arkasında dur cezan azalsın
arkasında dur dediysem pişman oldum vsvs şeklinde yapmadım diye oyaladığında sonunda ip adresi vs şekilde yaptığın ortaya çıkarsa o zaman büyük yanarsın

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
her şeyin logları tutuluyor bu en basit sunucularda bile olurken instagram gibi büyük bir yerde illaki tutuluyordur bir bilişim avukatı tut ve eğer gerçekten sen paylaşmadıysan sıfır tereddütle kurtulursun çünkü bu işin bir şüphesi ihtimali kalmıyor direk loglardan kimin yaptığı gözüküyor ama sen yaptıysan o zaman hiç yalanlama direk hakka teslim ol

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ne zamandan beri 18+ paylaşım mahkemeye düşünüyor la? Birini mi ifşaladın ? Hesap bilgilerin çalınıp böyle bir şey yapılmış olabilir mi?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün
özel den atabilirmisin

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Büyük ihtimalle suç sende kalacak. Hapis cezası verilse bile paraya çevrilir yada açıklanmasının geri bırakılması kararı çıkartılır ve 5 sene içinde suç işlemezsen silinir. İnşallah sen yapmamışsındır ve ortaya çıkar geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom