wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
Takım elbise ve temizlik önemli. Saygılı olmak gerek. Çok bir şey olacağını zannetmiyorum. Geçmiş olsun.
Şahsen sana güvenmediğimden değil ama sen paylaşmadıysan sen yapmışsın diye diretmezler ellerinde öğrenebilecek teknoloji var. Eğer gerçekten paylaşmadıysan sonuna kadar savun kendini ama sen yaptıysan hiç oyalama arkasında dur cezan azalsınİnstagram üzerinden yapılan bir paylaşım benim üzerime kaldı,hesabın ilk sahibi benim.
Şuan hesap ne alemde bilmiyorum,yeni hesaba geçeli 2 yıl oldu,ve bana inatla bunu paylaşmışsın diyorlar.
Fakat ben böyle bir şey yapmadım,aklıma her şey geliyor,neyse esas konu bu değil.
1 nisan'da mahkemem var,nasıl olmalıyım,nasıl durmalıyım ? Ceza verme ihtimalleri yüksek mi ?
İnanmayanlar ve troll olduğumu düşünenler için özelden detaylı anlatıp kanıt atarım.
İyi forumlar.
Bu arada yaşım 16.
Ne alakaçok detay verme .
arkasında dur dediysem pişman oldum vsvs şeklinde yapmadım diye oyaladığında sonunda ip adresi vs şekilde yaptığın ortaya çıkarsa o zaman büyük yanarsınŞahsen sana güvenmediğimden değil ama sen paylaşmadıysan sen yapmışsın diye diretmezler ellerinde öğrenebilecek teknoloji var. Eğer gerçekten paylaşmadıysan sonuna kadar savun kendini ama sen yaptıysan hiç oyalama arkasında dur cezan azalsın