Hakaret davası sizce bana ne olucak :S

Reaksiyon skoru
0
Merhaba dün gece valorant girdim arkadaşla 5 li maç cok temiz ilerliyor 15 15 oldu 32. Tura kadar çıktık SONRA GELDİ BİRİ BERABERE VERDİ maç 57.13 saniye sürmüş sonda berabere verende twitch yayın ismini attı bende chatden bayan neden sır veriyon dedim engelledi sonra donate attım 5 lira hemde annesine bişey söyledim hakaret davası actı sizce ne olucak ŞWÇDŞWÇDŞE

Ekler

• IMG_9373.png
    IMG_9373.png
    270 KB · Hit: 247
Merhaba dün gece valorant girdim arkadaşla 5 li maç cok temiz ilerliyor 15 15 oldu 32. Tura kadar çıktık SONRA GELDİ BİRİ BERABERE VERDİ maç 57.13 saniye sürmüş sonda berabere verende twitch yayın ismini attı bende chatden bayan neden sır veriyon dedim engelledi sonra donate attım 5 lira hemde annesine bişey söyledim hakaret davası actı sizce ne olucak ŞWÇDŞWÇDŞE
Bu numara resmi bir numara değil sanırım. E devletten kontrol sağla ha bu arada eğer hakaret ettiysen de dava açılırsa iyi olur herkes istediği gibi davranmamalı.

Ya
Yazım kurallarına uyulmadığını zaten anlaman gerekir. Resmi bir kurum bu kadar saçma yazım hatası yapamaz. Seni yemişler ayrıca her önüne gelene numaranı verme 👍

hangi yayıncıya yaptın bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Madde 125: (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Ya
Yazım kurallarına uyulmadığını zaten anlaman gerekir. Resmi bir kurum bu kadar saçma yazım hatası yapamaz. Seni yemişler ayrıca her önüne gelene numaranı verme 👍
Ben neden yazım yanlışı görmüyorum 😐

Ya
sahte numara değil daha önceden onay kodu atmışlar

nerdeyse her kelime yanlış nasıl görmüyosun
Ben türkçe çalışmaya gidiyom ofya. Ben yine baktım yanlış değil ya sadece ingilizce klavyeden yazılmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,792
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri