bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
anneeee bu adam bana "seni kazıklamışlar" dedi hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
banada öyle geldi eğitimsizlik başa bela işteO arkadaş kaziklanma olayını kendisine kazık girmiş olarak algıladı bence o sebepten hakaret muhabbeti yaptı. Mecazi değil gerçek anlamını düşünmüş
Bir daha yazabilirsin "kardeş sağlam kazık yemişsin, en yağlısından"banada öyle geldi eğitimsizlik başa bela iştetdk ya göre kazıklanmak=yüksek fiyattan almak
Çatalla mı kaşıkla mıBir daha yazabilirsin "kardeş sağlam kazık yemişsin, en yağlısından"
hiç bir şey olmaz evine kağıt gelebilir belki onada itiraz etarkadaşlar ikinci el satan bir sitede birine seni kazıklamışlar bu internette çok daha daha ucuz dedim seni dava edicem bu nasıl üslüp gibisinden dedi sizce kazıklamışlar kelimesi hakarete girer mi ?
adam 3 k lık saate 3800 yazmış dedim internette 3200 sıfırı git oradan al diyorBende diyorum herkese sıkıntı olmuyor git ondan al falan diyorlar sadece bruh 6600 kasa sıfır 13 k bulamazmısın diyor 22k ilan girmiş Allah'ın köylüsü
bir şey yapamazarkadaşlar ikinci el satan bir sitede birine seni kazıklamışlar bu internette çok daha daha ucuz dedim seni dava edicem bu nasıl üslüp gibisinden dedi sizce kazıklamışlar kelimesi hakarete girer mi ?
Hayırarkadaşlar ikinci el satan bir sitede birine seni kazıklamışlar bu internette çok daha daha ucuz dedim seni dava edicem bu nasıl üslüp gibisinden dedi sizce kazıklamışlar kelimesi hakarete girer mi ?